"VELIKO SR*NJE" Karleuša zbog izjave ZARATILA sa koleginicom iz Bugarske!

Autor:

Zabava

18.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarska pevačica reagovala je nakon Karleušine izjave da je bugarska muzika šund, te i da estradnjaci treba da se okrenu nečemu modernijem.

"VELIKO SR*NJE" Karleuša zbog izjave ZARATILA sa koleginicom iz Bugarske!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Jelena Karleuša našla se na meti prozivki koleginice Andree iz Bugarske zbog izjave da je tamošnja muzika, koju prave kompozitori, s*anje! Andrea, koja je tamo velika zvezda, stala je u odbranu kolega iz Bugarske, pa je Jeleni poručila da ona tako nikada ne bi postupila.

- Na Balkanu, pogotovo u Srbiji, poslednjih godina došlo je do šokantnog porasta treša i šunda u muzici, poplave bugarskih petparačkih s*anja, jeftinih amaterki u haljinicama od tri dinara i s muzičkom produkcijom iz Takidžistana. Srbija i Balkan moraju da guraju napred, a ne da bugarski turbo-treš bude nešto što bilo ko sluša, osim krišom, u četiri zida svoje sobe. Meni se ta muzika ne dopada i ne bih snimila novi album nikada u tom stilu. Treba valjda da znamo šta je moderno, a šta ne - napisala je Jelena da bi brzo usledio odgovor od bugarske zvezde:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

- Da li mislite da je normalno da srpska pevačica vređa naše bugarske izvođače i stvaralaštvo, a mi da ćutimo i ne odbranimo na bilo koji način domaće zvezde i državu generalno? Kad su krali moje pesme iz svih država bivše Jugoslavije, ja nikog nisam uvredila, posebno kad je u pitanju moja pesma "Hajde, opa". Ili smo, izgleda, spremni da vređamo samo naše i zatvaramo oči kad nekome padne na pamet da sebi pravi PR, promovišući mržnju prema celoj jednoj naciji. Ne znam, zbunjena sam, a vi - zapitala je Bugarka.

Foto: Instagram printscreen

Bugarska pevačica Andrea


Nakon toga, u sledećoj objavi na Instagramu Andrea je optužila Jelenu da je kopira, a kao dokaz je priložila fotografije iz jednog edotorijala, pa je objasnila da je ranije Jelena imitirala.

- Evo, da ne govorim o tome kako se ta gospođa inspiriše bugarskim izvođačima - dodala je Andrea.

Kako je odmah počelo da se piše na društvenim mrežama, svi sad čekaju Jelenin odgovor koleginici Andrei na temu kopiranja s obzirom na to da se o ovome piše i u bugarskim medijima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading