KARLEUŠA ŠOKIRALA PESMOM "TAKITA": Volim da lomim ga, ako nije 33 cm, ne sviđa mi se!

Autor:

Zabava

14.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je u pesmi objasnila koja je idealna veličina polnog organa, a kasnije u jednoj strofi peva o tome kako je navučena na seks.

KARLEUŠA ŠOKIRALA PESMOM "TAKITA": Volim da lomim ga, ako nije 33 cm, ne sviđa mi se!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša objavila je prekjuče novi album "Alfa" posle dugogodišnje pauze, a sve koji su preslušali pesme šokirala je pesma "Takita", u kojoj je opisala kakva je u krevetu!


Naime, JK je u pesmi objasnila da je 33 centimetra idealna veličina polnog organa, a kasnije u jednoj strofi peva o tome kako je navučena na seks. Ovo je tekst sporne pesme, koji je podigao veliku prašinu u javnosti:

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

 

Mm, takita-ta
Takita - volim da lomim ga
Mm-mm, ah-ah
Takita - volim kad gruba sam
Ako nisi tri'es tri, me no likey
Nisi znao da sam takita junkie
Mm, ah-ah, mm, ah-ah
Mamacita, Karlita, takita
(Au) Mamacita, Karlita, takita

Mm, ah, takita, mamacita bonita

Nessessita Karlita
Una grande takita
Ako nije tri'es tri, me no likey
Sada vidiš da sam takita junkie
Mm, ah-ah, grande (puta) Karlita

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

 

S druge strane, ništa manje šokantan nije ni deo teksta u pesmi "Karma", u kojoj Karleuša indirektno podseća na porno-skandal s fudbalerom Ognjenom Vranješem. Jelena objašnjava kako u telefonu možda ponovo ima eksplicitan sadržaj i da možda postoji još neka "afera". Možda sam se s drugim dopisivala, možda sam se opet gola snimala. Možda sam ti kola demolirala, malo se igrala".


Stihovi iz obe pesme izazvali su haos na društvenim mrežama, pa se tako opet provlači to da li je u redu da Jelena peva o ovakvim stvarima budući da ima dve maloletne ćerke kod kuće Niku i Atinu.

 

 

- "Da li je moguće da smo ovo čekali više od jedne decenije? Mnogo sam razočarana. Ova pesma je odlična da se porodično sluša. Neverovatno mi je o čemu žena peva, o nekim sokićima iz vagine. Jedina sreća je što ova pesma ne traje duže od tri minuta", "Ovo se čekalo", "Vredelo je čekati ovoliko dugo, diva", "Uvek izazove ovakve reakcije, zato i jeste diva", "Dobila je šta je želela - reakcije, bilo da su pozitivne ili negativne" - glasili su neki od komentara.

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

 


U isto vreme, spot za novu pesmu "Karlibič" premašio je za dan milion pregleda na novom Jutjub kanalu pevačice, a koji je otvorila nakon što joj je stari ugašen na insistiranje Aleksandra Radulovića Fute zbog autorskih prava koja idu pokojnoj Marini Tucaković, koja je pisala nekoliko tekstova za Jelenine pesme.


Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom da bismo je pitali za komentar povodom teksta o pesmi, ali se njen PR tim nije javljao na naše pozive do zaključenja ovog broja.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

15.08.2023 15:21

Svoje fantazije najlakše ćeš ostvariti u vrtu dobre nade 😅😂🤣😇🐴🐘🦏