SVIREPO UBIJENI OTAC I SIN BIĆE SAHRANJENI ZAJEDNO! Sutra dženaza Đengizu i Denisu koje je ubio Sulejmanović, ranjena žena i dalje u bolnici! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.08.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra će biti sahranjeni Đengiz i Denis Onder.

SVIREPO UBIJENI OTAC I SIN BIĆE SAHRANJENI ZAJEDNO! Sutra dženaza Đengizu i Denisu koje je ubio Sulejmanović, ranjena žena i dalje u bolnici! (FOTO)

Foto: Facebook

Otac i sin Denis i Đengiz Onder, žrtve su Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji ih je hladnokrvno ubio u petak, nakon što je svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović likvidirao u uživo prenosu na društvenoj mreži Instagram

Njima će biti klanjana zajednička dženaza, a zakazana je za sutra, 15. avgusta. Verski obred je zakazan u 13 sati ispred Požaričke džamije, dok će ukop biti obavljen na mezarju – haremu Šehitluci.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ubijeni Denis i Đengiz Onder

Porodica se umrlicom oprostila od njega, a ožalošćeni su supruga i majka Harisa, koja je teško ranjena od strane Sulejmanovića, i koja je i dalje u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, ćerka i sestra Dženana, kao i sestra, zetovi i mnogobrojna familija, komšija i prijatelji. 

Dženaza Nizami Hećimović biće održana danas u 16.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading