ŠAVIJA ŠIRI VEŠ I ZARADI 3.500 EVRA! Snimak u seksi gaćicama napravio TEKTONSKI POREMEĆAJ na internetu!

Autor:

Zabava

17.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam dugo mogla da se snimam jer sam bila ružna zbog povrede. Sad hoću da zarađujem kao što sam nekada, tvrdi brineta.

ŠAVIJA ŠIRI VEŠ I ZARADI 3.500 EVRA! Snimak u seksi gaćicama napravio TEKTONSKI POREMEĆAJ na internetu!

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija, koju je pre nekoliko meseci brutalno pretukao bivši zadrugar Stefan Karić, sada se nakon svih operacija oporavlja, ali i radi, pa je od jednog seksi snimka zaradila 3.500 evra! Ona je putem Instagrama počela da reklamira kratke klipove na kojima je u seksi vešu, a pomenute stranice joj za takve snimke plaćaju debele pare. Kako se vidi na klipu, Nataša se snimala otpozadi dok je prostirala veš, a ako je suditi po komentarima, muškarce je raspametila.

Foto: ATAImages

Nataša Šavija

 


Ona je donedavno bila u agoniji zbog povreda koje joj je Karić naneo na licu, pa nije mogla da se snima jer je bila u podlivima.


- Dugo nisam mogla da se snimam i fotografišem za Onlyfans jer ne izgledam lepo zbog povrede. Lice mi je unakaženo, niko neće da plati da me gleda ovakvu, s modricama i podlivima. Nisam ništa zarađivala dok rane nisu zacelile, a sada mogu da raširim veš i uzmem 3.500 evra. Oporavljam se i gledam da što pre počnem da zarađujem kao nekada, kao što sam pre svega što me zadesilo - rekla je nedavno Šavija, pa dodala:

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Nataša Šavija

 


- Svakoj ženi bi teško palo ovo što se meni dogodilo. Zamislite da maltene živite i zarađujete od svoje lepote i neko vas unakazi do to mere da ne smete da izađete iz kuće. Nisam danima mogla da pričam ni s kim, sem s roditeljima, koji se nisu odvajali od mene. Sad očekujem da pravda bude zadovoljena. Neću odustati od krivičnog gonjenja Karića jer govorim u ime svih žena koje su preživele nasilje. Neka svi muškarci koji pomisle da udare ženu znaju da će završiti iza rešetaka kao on. Mora da odgovara za sve.


Mazala se šlagom po celom telu


Nedavno je Nataša bila u žiži javnosti kad je objavila fotografije na kojima se vidi kako se maže šlagom po celom telu, dok sedi na podu. I te slike je kasnije gledala da unovči, pa ih je prodala sajtu za odrasle i dobro zaradila. Iako su komentari ispod te objave mahom bili negativni, pa je jedna devojka napisala da treba da ima poštovanja bar prema roditeljima i da se tako ne slika, Šavija je odgovorila da njeni roditelji nemaju uvid u to kakav sadržaj plasira na društvene mreže i druge sajtove.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Preporuka

18.08.2023 11:37

Ovo je baš kao "poučno, edukativno i preporuka" nekim mladim devojkama u odabiru budućeg zanimanja i dobre a lake zarade!? Samopoštovsnje i poštovanje, obrazovanje, rad i napredak u karijeri..., ma ko to "šiša". Važan je novac a i budala koji to gledaju i plaćaju, biti će uvek. Ali, ne očekuj da te neko ceni, veruje ti i poštuje te ako ti je život prošao u pijankama, terevenkama, polugola se klateći po i pod stolovima, slikajući stražnjicu i sise i sve ostalo šta ide uz to.