"IZVRŠITELJI RADE SVOJ POSAO" Futa odbrusio Lukasu na skandalozne optužbe, pa progovorio o DUGOVIMA!

Autor:

Zabava

16.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Radulović Futa za Republiku kaže da je angažovao ljude koji su nadležni da se bave autorskim pravima njegove pokojne supruge Marine Tucaković, te i da ga ne zanima što ga folker sada blati preko medija!

"IZVRŠITELJI RADE SVOJ POSAO" Futa odbrusio Lukasu na skandalozne optužbe, pa progovorio o DUGOVIMA!

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages

Nakon što je Aca Lukas izneo šok detalje o pokojnoj Marini Tucaković i navodnim malverzacijama vezana za autorska prava njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute i nje, navodeći da su na razne načine pelješili pevače, sada se kompozitor oglasio za Republiku. Futa je za naš portal ispričao da se samo bori za autorska prava, te da mu nije jasno odakle priča da su na bilo koji način nezakonito pevačica uzimali pare. 

Republika

Foto: printscreen rtv pink, youtube.com, ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marina, Futa i Lukas

- Ne znam šta Aca Lukas sada priča, nisam pratio, ali ako su izvršitelji uključeni u priču, kako kaže, onda mora da postoji razlog za to. Ja sam angažovao ljude koji se bave tim stvarima. Ne znam samo kakve veze imamo Marina i ja sa Sašom Popovićem i u kakve nas to priče uvlači. Znam da postoje neke stvari koje pevači treba da vrate, a tiču se duga na konto duga. Mi smo davali šakom i kapom, maltene damo pesmu, pa će da plate kad plate, nije bilo važno. Sad ispada da mi uterujemo neke dugove, a ja samo hoću da se zna čija su i za šta autorska prava - rekao je Futa za Republiku, pa nastavio:

- Pozovite advokate ako vas zanima i oni će sve da vam objasne. Na kraju će ispasti da Marina i ja dugujemo ljudima silne pare, a zapravo je obrnuto. Svakog dana me ljudi zovu da pričam na tu temu, a sve sam već rekao - dodao je Radulović.

Republika

Foto: ATA Images

Aca Lukas

Podsećamo, Lukas je prethodno naveo da su Marina i Futa reketirali estradu, da su uzimali pare od albuma, a da nikad nisu imali autorska prava na njih. Pevač je istakao i da su mu zbog Fute izvršitelji pokucali na vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading