OVA ČETIRI TRIKA ĆE VAS NAPRAVITI SAVRŠENOM LJUBAVNICOM: Muškarci će POLUDETI za vama toliko da će hteti sutra da vas OŽENE!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaše samopouzdanje je najbitnije.

OVA ČETIRI TRIKA ĆE VAS NAPRAVITI SAVRŠENOM LJUBAVNICOM: Muškarci će POLUDETI za vama toliko da će hteti sutra da vas OŽENE!

Foto: shutterstock

Kao i u svemu, ako želite nešto da vam ide od ruke, uslov je da to što radite zaiste volite i uživate u tome. 

Tu se dešava ogromna zabluda kod žena kada glume orgazam misleći da će tako zarobiti muško srce i time ga kupiti. Sve je energija, pa tako i seksualna, koja ako je veštačka - osetiće se. 

Bitno je da radite ono što vam prija, uživate i sve to prenesete i na partnera. 

Uslovi za dobru ljubavnicu su: 

Samopuzdanje

Istina je da ne biste mogli ustati iz kreveta da nemate makar malu dozu samopouzdanja i vere u današnji dan. Isto to treba da važi i za to kada idete u krevet sa partnerom. Ako se stidite sebe, svog tela, i onoga što radite, sve će pasti u vodu. Dobru ljubavnicu čini, dobro i zdravo samopouzdanje.

Republika

Foto: Shutterstock

Ovi trikovi će vas načiniti pravom ljubavnicom

 

Neka se uz vas oseti kao pravi mužjak

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. Sa olakšanjem odbacuje odeću koja je sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovoj alatki kao prema dragocenom poklonu zbog koga je sva ponosna i radosna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Masturbiranje

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše telo - nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

Štikle

Iako je kliše, istina je da muškarci zaista vole visoke potpetice. Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading