ŽENA KOJA POMIRIŠE OVO POVRĆE IMAĆE NAJJAČI VRHUNAC IKADA: Muškarci samo gledaju u čudu, pravi MAGIJU u krevetu

Autor:

Lifestyle

28.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazano je da ovaj miris izaziva najjači vrhunac kod žena.

ŽENA KOJA POMIRIŠE OVO POVRĆE IMAĆE NAJJAČI VRHUNAC IKADA: Muškarci samo gledaju u čudu, pravi MAGIJU u krevetu

Foto: shutterstock

Intiman odnos u tuš kabini

Kada se pročulo da pečurke mogu uticati na postojanje orgazma kod žene, pojavile su se sumnjičave dame koje su želele da učestvuju u istraživanju. Zaista, verovali ili ne, rezultati nisu izostali!

Reč je o tome da na Havajima raste naradžasta pečurka koja se zove Diktiofora koja ima neprijatan miris, ali od njega žena odmah dostigne vrhunac.

Stručnjaci su to objasnili time što se u ženi stvaraju jednaki osećaji kao tokom intimnog odnosa. Zapravo, pečurka ispuštanja određena hormonska jedinjenja slična ljudskim neurotransmitorima koja se dešavaju tokom se*sualnih odnosa.

Foto: shutterstock

Devojka doživljava vrhunac

Naučnici su je pronašli 2001. godine ispod vulkanske lave, a kasnijim istraživanjem utvrdili su da je stara oko 1.000 godina.

Ipak, kako ova pečurka kod žena stvara vrhunac i podstiče ga, kod muškaraca izaziva mučninu zbog čega im sigurno nije omiljena, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading