Voditeljku napala žena usred dana: Nikolina Pišek se umalo nije pobila na ulici!

Autor:

Zabava

27.09.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ta žena mi je rekla da sam go*no u poruci koju je zalepila na komšijin auto!

Voditeljku napala žena usred dana: Nikolina Pišek se umalo nije pobila na ulici!

Foto: printscreen/UNA TV

Voditeljka Nikolina Pišek upala je u raspravu s nepoznatom ženom nasred ulice kojoj je zasmetalo kako se parkirala, pa zamalo nije došlo do fizičkog obračuna!

Naime, starijoj gospođi je zasmetalo kako se Pišekova parkirala, pa je kasnije najstrašnije izvređala u cedulji koju joj je zalepila na automobil.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

 


- Zaustavila sam se ispred pošte s četiri migavca, kao još nekoliko ljudi, čekajući da mi prijateljica dobaci neki paket. Draga gospođa staje tačno pored mene, blokira saobraćaj i počinje mi pridikovati da ne mogu doći iz Beograda i mahati i ovde pištoljem kao tamo?! Mlatila mi je prstom, kapiram da bi krenula ka meni i da bismo se pobile da sam žustrije ušla u raspravu, ali sam se kontrolisala i samo odbrusila. Posle sam dobila poruku na automobilu, a na cedulji mi je napisala da sam go*no i još mnogo toga, ali je zakačila greškom na auto mog komšije, koji mi je sve slikao - napisala je voditeljka.

Foto: Instagram printscreen

Poruka koju je Nikolina Pišek dobila nakon svađe

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading