BUKTI RAT! Maja Nikolić ne prestaje s napadima na Gocu Tržan: Misli samo na "onu stvar!"

Autor:

Zabava

19.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijsko prepucavanje Maje Nikolić i Goce Tržan traje već neko vreme, a koleginice koriste svaku priliku da jedna drugu opljuju

BUKTI RAT! Maja Nikolić ne prestaje s napadima na Gocu Tržan: Misli samo na "onu stvar!"

Foto: Youtube Printscreen, E-stock/Časlav Vukojčić

Poznato je odranije da pevačice Maja Nikolić i Goca Tržan ne mirišu jedna drugu, a sve je počelo kad je Nikolićeva otkrila da je Aca Bulić zbario Gocu kad je raskinuo s njom. Sada je otišla korak dalje, te je optužila koleginicu da je opterećena seksom i da samo misli na muški polni organ. Rat ove dve plavuše traje već neko vreme, dok Maja i te kako koristi svako medijsko pojavljivanje da bi potkačila Tržanku, što je bio slučaj i u poslednjoj emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Nikolić

 

U okviru rubrike teško pitanje Maja je upitana da prokomentariše dva najgora čoveka s estrade, što je ona jedva dočekala, pa su pljuštale uvrede po koleginici.


- Mene je razočarala Goca Tržan, ne mislim da je loš čovek, mislim samo da joj fali neka daska u glavi. Za mene pevač ne može da govori o pravilima seksualnog ponašanja, ali možda je to njen stil, verovatno je opterećena time. Zaista ne znam šta bi drugo moglo da bude u pitanju. Samo misli na muški polni organ. Za mene je najgori onaj ko ti govori iza leđa i onda kada čitam po intervjuima da te neko pljuje - rekla je Maja.
Podsećamo, Nikolićka je pre nekoliko meseci iznenadila javnost kada je ispričala da je Goca Tržan, navodno, bila u šemi s Acom Bulićem dok je on bio u braku i poručila da je pevačica godinama ljubomorna na nju zbog poslovnih uspeha, ali i ljubavnog života. Goca je demantovala da je bila s njim u vezi i koleginici poručila da "začepi gubicu" i zapretila tužbom zbog iznošenja neistina na njen račun.


- Ova žena hitno mora da promeni terapiju, ona ne radi kako treba! Sledeći put će sve ove neistine koje izgovara da dokazuje na sudu - rekla je tada Tržanka, na šta Maja ni sada očigledno ne reaguje, te nastavlja s prozivkama gde god joj se ukaže prilika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.10.2023 22:10

Goca je za ovog patasona iskompleksirana dama