NAKON KARLEUŠINIH PROZIVKI, PRIJOVIĆKA ŠOKIRALA POTEZOM: Zepavala Jelenin najveći HIT u punoj diskoteci!

Autor:

Zabava

09.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je više nego uspešno počela turneju, te rasprodala koncerte širom regiona, Aleksandra Prijopvić šokirala je na nastupu u Nemačkoj kada je otpevala pesmu Jelene Karleuše.

NAKON KARLEUŠINIH PROZIVKI, PRIJOVIĆKA ŠOKIRALA POTEZOM: Zepavala Jelenin najveći HIT u punoj diskoteci!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri uspešna koncerta u Beogradu, te najavila spektakl i u Nišu, Sarajevu, Tuzli i Zagrebu, a usput pokazala da je ne dotiču prozivke njenih koleginica, kao ono Jelene Karleuše koja je Prijinu muziku nazvala  "trešom", na šta se Prijovićka nije obazirala, već je Karleušinu pesmu uvrstila u svoj repertoar.

Naime Aleksandra ne propušta nijedan vikend da ne nastupa, a sada se društvenim mrežama deli snimak na kojem peva pesmu upravo od Jelene Karleuše, te su mnogi mišljenja da se i u ovom žanru itekako dobro snašla.

Foto: instagram/printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

 

Ovog vikenda Aleksandra je imala zakazan nastup u Dizeldorfu u Nemačkoj, a kako je publiku oduševila svojim pesmama, ono što je sve šokiralo je momenat kada je Prija zapevala hit "Slatka mala" koji peva pop diva.

Svi prisutni bili su oduševljeni ovim potezom pevačice, pa je video gde peva upravo ovu pesmu brzo postao viralan na društvenim mrežama. 

 


- "Dobro je vozi ova pesma", "Ova žna nema šta ne zna da peva", "E to mi fali od Prije, "Slatka mala da malo iskoči iz monotonije" - bili su samo neki od komentara.

 

 BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pucko

10.10.2023 13:47

JK i posle svog truda i dalje nastupa u klubovima,nigde tih čuvenih koncerata i turneja koje godinama najavljuje.Tako da ovaj Prijin potez je bacanje rukavice u lice.Sasvim kulturno i pristojno.