CECA U FILMU O DŽEJU PEVA PESMU KOJU ON NIJE STIGAO DA SNIMI ZBOG BOLESTI: Detalji će vas rasplakati!

Autor:

Zabava

09.10.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma koju su pre nekoliko godina napisali Marina i Futa za Džeja, a koju on nije stigao da snimi, otpevaće Ceca kao naslovnu numeru u filmu o legendarnom pevaču.

CECA U FILMU O DŽEJU PEVA PESMU KOJU ON NIJE STIGAO DA SNIMI ZBOG BOLESTI: Detalji će vas rasplakati!

Foto: Ognjen Bogdanović

Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Republika

Foto: ST/youtube/prinstcreen

Džej i Marina Tucaković

Kako mediji pišu, film je spreman za svečanu projekciju, a kako izvor blizak reditelju otkriva naslovnu numeru filma pevaće folk zvezda i Džejeva bliska prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Džej

 

- Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u "fioci" sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem - govori izvor za Telegraf i dodaje.

Republika

Foto: Republika

Snimanje filma o Džeju

- Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja - završava priču izvor.

Inače, Futa im je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka ali i veštačkoj inteligenciji uspeli su da je sklope i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Futa i Marina

Podsetimo, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading