OVAKO JE ARKAN KUPIO CECU: Neviđene scene sa svadbe Ražnatovića, evo koliko je morao da plati da bi imao PEVAČICU

Autor: P. R.

Zabava

26.09.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marke, zlato, dijamanti, satovi, prstenje, dukati...

OVAKO JE ARKAN KUPIO CECU: Neviđene scene sa svadbe Ražnatovića, evo koliko je morao da plati da bi imao PEVAČICU

Foto: printscreen/twitter

Nekadašnji komandant Srpske dobrovljačke garde Željko Ražnatović Arkan i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović venčali su se 19. februara 1995. godine, a svadbu je pomno pratilo više od stotinu medija, međutim, javnosti su malo poznati detalji pojedinih situacija koje su se tada dogodile.

Sada se na društvenim mrežama ponovo masovno širi snimak sa njihovog venčanja, posebno momenat kada Arkan "kupuje" Cecu od sestre Lidije Ocokoljić, tada Veličković, za šta je morao da izdvoji cifru od koje bi malo ko ostao trezvene glave.

- Da bi video mladu, moraš da platiš - rekla je pevačicina mlađa sestra tada.

- Koliko treba da se plati da se vidi mlada - pitao je Ražnatović smejući se.

- Da vidimo mi prvo koliko ti nudiš, znaš ti kakvu mi mladu nudimo. Ako ima negde džabe, tamo idite - smejala se Lidija, a Arkan je zatim krenuo da vadi štosove novčanica.

- Ma, malo je - ponavljala je Lidija motajući nemačke marke kroz ruke, kojoj ni dijamanti nisu bili dovoljni da proda sestru.

- Šta još nudite? Lepo je ovo, ali je i dalje malo - istakla je Cecina sestra, a Arkan je zatim krenuo da skida zlatan sat i prsten sa ruke, međutim, kako ni to nije Lidiji bilo dovoljno, i njegovi sledbenci su uradili isto, te predali svo zlato koje imaju na sebi.

 

 

Inače, kako se svojevremeno pisalo u domaćim medijima, procenjuje se da je vrednost svih nabrojanih stvari prevazilazi iznos od pola miliona maraka. Lidija je na kraju popustila, Arkan je otvorio vrata, a Ceca ga je u sobi čekala u narodnoj nošnji. Nju je iz porodičnog doma izveo otac Slobodan, odakle su se zaputili u Beograd u crkvu Svetog Arhangela Gavrila gde je bilo održano crkveno venčanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading