ISPOVESTI! Nela Bijanić nije htela karijeru preko kreveta: Za razliku od koleginica bila sam poštena!

Autor:

Zabava

16.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu emisije ,,Ispovesti" pogledajte na Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVESTI! Nela Bijanić nije htela karijeru preko kreveta: Za razliku od koleginica bila sam poštena!

Foto: Petar Dimić

Pevačica Nela Bijanić kaže da nije htela, za razliku od pojedinih koleginica, da gradi karijeru preko kreveta, te i da je ponosna na to što je ostala poštena.

Foto: Petar Dimić

Nela Bijanić

 

Ona je za Republiku otkrila da je kod nje sve išlo stihijski i bez reklame, što su neke kolege prepoznale, pa su je javno hvalile pred svima, najviše pokojni Sinan Sakić.


- Nikad neću zaboraviti njegove reči: "Nek neko pokaže prstom na Nelu, to je nemoguće." Mnogo mi je bilo draže to mišljenje koje je vladalo među kolegama jer sam smatrala da se može graditi karijera i kad nemate sponzora i kad niste bili s nekim u emotivnoj vezi, odnosno preko kreveta. Nikad nisam imala dodirnih tačaka s kriminalcima. Ne može niko da me ucenjuje i kaže da mi je dao nešto kad nije. Gradila sam put kako sam mislila da treba i ne žalim - rekla je Nela, pa otkrila kako se ponašala u situacijama kada su joj se udvarale kolege:
 

- Ja sam za njih streptomicin, u smislu da sve okrenem na šalu, osmeh. Nisam gruba, ali znaju dokle, gde i kako sa mnom. One koji me smaraju preko društvenih mreža, šalju poruke i slike, s njima sam skroz drugačija. Takve odmah pozovem direktno, s druge strane nastane muk, pa onda počnu da zamuckuju.

Inače, Bijanićka je bila u braku s estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, kojeg je uhvatila u preljubi, posle čega je usledio razvod, o čemu je govorila.
 

- Kajem se što sam bila verna. Kad sam se udala kao da sam spustila roletne, samo muž i to je to. Ne znam da li svi to tako zaslužuju. Pretpostavljam da ima muževa koji su verni do groba suprugama, mislila sam da se nikad neću razvesti. Kad sam se ja razvela, svaka žena može - priznala je pevačica.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading