POTPUNO GOLA NAŠA PEVAČICA! Osvanula intimna fotka iz telefona, uvija se KAO OD MAJKE ROĐENA: Svi gledaju u skrivenu tetovažu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se vidi!

POTPUNO GOLA NAŠA PEVAČICA! Osvanula intimna fotka iz telefona, uvija se KAO OD MAJKE ROĐENA: Svi gledaju u skrivenu tetovažu (FOTO)

Foto: instagram.com/dunya_mithra

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a samo mesec dana kasnije je saopštila da je veridbu raskinula, a sada je svojim pratiocima pokazala kako "pati" za bivšim partnerom.

Naime, Ilićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila obnaženu fotografiju iz tuš-kabine, sa širokim osmehom na licu, te ponosno pokazala svoje golo telo, na koje je malo ko ostao ravnoduša, posebno na tetovažu leptira kod "venerinog brega".

Republika

Foto: instagram.com/dunya_mithra

Dunja Ilić gola

Podsećanja radi, Dunja Ilić je nedavno otkrila razloge raskida veridbe sa svojim tadašnjim partnerom.

- Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre ulaska u vezu i veridbu, niti me je udario niti ikada bio grub prema meni. Branko ima dosta neraščišćenih poslova sa bivšom suprugom. Za mesec dana došli smo do toga da ja ne mogu sprovoditi ličnu higijenu niti jesti po par dana. S obzirom na moje ne tako dobro psihofizičko stanje, morali smo da prekinemo vanbračnu zajednicu - napisala je pevačica tada, koja je u to vreme sumnjala i da je u drugom stanju.

Republika

Foto: instagram.com/ddunia_

Dunja Ilić instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading