VELEOBRT, IPAK PUCA ŽOCOVA BOMBA: Amerikanac PRISTAO, oblači crno-beli dres

Autor:

Sport

16.10.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski zet na pragu Humske posle višemesečni spekulacija.

VELEOBRT, IPAK PUCA ŽOCOVA BOMBA: Amerikanac PRISTAO, oblači crno-beli dres

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Terens Ros postaće novi košarkaš Partizana! Sjajni Amerikanac je celo leto povezivan sa crno-belima, a kada je izjavio da mu je Humska jedina opcija ukoliko bude išao u Evropu, grobari su blistali od sreće. On ih je zatim sve razočarao odgovorom na srpskom na društvenim mrežama "možda sledeće godine" kada su ga upitali da li će obući crno-beli dres, ali i potvrdio da je dobio ponudu crno-belih. Ipak, sva je prilika da će on biti ta dugo čekana bomba Željka Obradovića.

Foto: Tanjug/AP

Terens Ros

Američki bek bi u Beograd stigao kao slibodan agent jer nema klub otkako je napustio Orlando. Ros je odličan na pozicijama "dvojke" i "trojke", a u svojoj najboljoj NBA sezoni beležio je prosečno 15,6 poena po utakmici u dresu Orlanda. Takođe, Ros je pobedio i na takmičenju u zakucavanju u NBA 2013. godine, iako je visok tek 201 centimetara. On je više od deset godina igrao u najjačoj ligi sveta ima prosek od 11 poena ostvarenih u dresovima Toronta, Orlanda i Finiksa.

Inače, Ros je srpski zet jer je njegova supruga Matijana rodom iz Srbije.

- Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram "preko bare", to je jedina opcija - rekao je nedavno Ros.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

16.10.2023 22:47

E TO BI BILO PRAVO POJACANJE ,AKO DODJE ! Jaci OD EKZUMA.