ŽELJKO OBRADOVIĆ LJUT: Evo ŠTA KAŽE o GUBITKU TROFEJA!

Autor:

Sport

21.09.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće mnogo bolje..

ŽELJKO OBRADOVIĆ LJUT: Evo ŠTA KAŽE o GUBITKU TROFEJA!

Foto: Starsport

Košarkaši Studentskog centra osvojili su trofej u Admiral Bet ABA Superkupu, pošto su u Podgorici pobedili Partizan sa 83:81.

Trener Paritzana Željko Obradović čestitao je protivniku, a imao je šta da zameri svojoj ekipi.

- Prisustvovali smo veoma dobrom meču, sve se odlučilo u par zadnjih sekundi. Čestitam Studentskom centru na osvojenoj tituli i specijalno čestitam Andreju Žakelju. Mislim da je izvanredno vodio ekipu. Igrali su na vrhunskom nivou ceo turnir. Imali smo priliku da privedemo lako kraju, ali smo napravili brzoplete odluke u napadu, a onda smo u odbrani dozvoili da se vrate u meč, potom lošom odbranom trojke su poveli, mi smo promašili zicer ispod koša. Pričati o zadnjem napadu i odbrani nikad nisam voleo. Čestitao bih ponovo SC Derbiju na zasluženom trofeju - rekao je Žoc.

Ponovo je upitan o poslednjem napadu svoje ekipe.

- Nije bila improvizacija, znali smo kako će reagovati, jedno od rešenja je bilo to. Uvek morate timu ponduiti više rešenja, on je bio sam ispod koša. On je bio sam ispod koša, promašio zicer i to je sastavni deo igre- zaključio je Željko Obradović.

 

 

Nova sezona u AdmiralBet ABA ligi počinje 29. septembra. i sigurno je da će crno-beli morati da porade na nekim stvarima da bi spremnije ušli u takmičenje gde brane titulu osvojenu prošle sezone.

Što se tiče Evrolige, to takmičenje počinje 5. oktobra, a ostaje da se vidi da li je sastav Partizana formiran, ili se planira još pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
SLABI SMO

21.09.2023 12:08

ZOC PLEJ I CENTAR POD HITNO

ROS ILI KALATES

21.09.2023 12:11

FALE NAM BAR DVA DO RACIGRACA PLEJ I CENTAR !