LEDEJ RAZGALIO GROBARE: Napadamo SVE TROFEJE! Otkrio ZAŠTO je ostao u Partizanu!

Autor:

Sport

30.09.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najbitnijih šrafova..

LEDEJ RAZGALIO GROBARE: Napadamo SVE TROFEJE! Otkrio ZAŠTO je ostao u Partizanu!

Foto: Starsport

Zek Ledej

Zek Ledej je postao miljenik grobara, a svojim odličnim partijama u prethodne dve sezone, pokazao je da je jedna od najbitnijih karika uspeha tima Željka Obradovića.

Iako mu je ove godine istekao ugovor sa Partizanom, odlučio je da potpiše novi, na oduševljenje svih, a otkrio je i šta je glavni razlog.

Presudio je Željko Obradović i nejgovo obećanje da napadaju fajnal for Evrolige.

- To je nešto što nikad nisam čuo od njega (Obradovića), mislim uvek smo se borili, maltene smo stigli do Fajnal fora prošle godine, ali nikad nisam čuo da govori da je to ambicija i da će se za to tim boriti. Poverovao sam u to, poverovao sam u reči kluba, moja ambicija je takođe da dođemo do fajnal fora, da dobijemo što više utakmica, da budemo među četiri najbolja. Kada mi je to rečeno, da je to ambicija, dobro sam promislio i tako sam i odlučio - rekao je Ledej.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej i Alen Smailagić

 

Kaže da su ambicije kluba i njegove lične iste.

- Meni lično, svaki tim u kom sam cilj je da idemo do fajnal fora. Uvek imamo priliku, čak i na početku sezone sam mislio da imamo šansu sa timom kakav smo imali tada. To je uvek moj lični cilj. Cilj je da dobijemo što više mečeva. Kada mi je trener to rekao i kada sam uzeo u obzir da on ima najviše osvojenih Evroliga, moraš i to da uključiš u razmatranje. Njegovu reč moraš da razmotriš - dodao je Zek.

Za uspehe je zaslužan samo naporan rad.

- Ne bih rekao da je magija, pre bih rekao da smo naplatili naš rad, on je bio stvaran, igrali smo čvrsto. Klub je izgrađen na toj čvrstini i želji da se pobedi. To nam i navijači daju kada dođu na utakmice. Samo smo igrali jako, dali smo svoje srce i hteli smo te pobede - završio je Zek Ledej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading