EVROLIGAŠKE PROVERE: Partizan startuje na PREJAKOM turniru!

Autor:

Sport

23.09.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da crno-beli vide gde su u formi.

EVROLIGAŠKE PROVERE: Partizan startuje na PREJAKOM turniru!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana učestvovaće na memorijalnom turniru “Pavlos Janakopulos” koji će biti održan 23. i 24. septembra u Atini.

Izabranici Željka Obradovića odmeriće snage sa Anadolu Efesom, dok će drugi polufinalni par činiti Panatinaikos i Bajern.

Meč između Partizana i Efesa igra se od 17 časova, dok Bajern i Panata igraju od 20h.

 

 

Ovo će biti dobra prilika da stručni štab crno-belih vidi kako ekipa trenutno izgleda, iako su u prestonicu Grčke otišli bez Mateuša Ponitke koji se oporavlja od lakše povrede ramena.

Partizan je šokantno izgubio finale AdmiralBet ABA Superkupa od Studentskog centra, tako da će eventualni trijumfi protiv protivnika ovog renomea sigurno povratiti poljuljano samopouzdanje.

Sezona nije još uvek zvanično počela, tako da je ostalo vremena za uigravanje, popravljanje loših strana, kao i unapređivanje dobrih.

Evroliga startuje 5. oktobra, a ostaje da se vidi da li je Partizan formirao ekipu, ili se očekuje dovođenje ranije pomenutih pojačanja na poziciji plejmejkera i centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
CRVENA PETOKRAKA pita

23.09.2023 13:03

KOJA ARENA PRENOSI PARTIZANA