OVO JE DEVOJKA KOJA JE ROĐENA BEZ POLNOG ORGANA, ALI IMA DEČKA: Otkrila je kako izgleda njen intimni život (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

04.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je posle ultrazvučnog pregleda saznala da nema matericu i vaginu, počela je da prikuplja novac za operaciju.

OVO JE DEVOJKA KOJA JE ROĐENA BEZ POLNOG ORGANA, ALI IMA DEČKA: Otkrila je kako izgleda njen intimni život (VIDEO)

Foto: YouTube/truly

Kajli Moats ima 27 godina i bori se sa retkim zdravstvenim stanjem koje podrazumeva da nema vaginu i matericu. Žena koja dolazi iz Arizone javno je govorila o svom zdravstvenom problemu zbog kog je prikupljala novac za lečenje. Naime, saznala da nema vaginu kada je imala 18 godina, a prvi simptom bio je izostanak menstruacije. Ultrazvuk obavljen u ordinaciji otkrio je da nema matericu i vaginu

Kajli je dijagnostikovan Majer Rokitanski Kuster Hauser sindrom, stanje koje pogađa jednu od 4.500 rođenih devojčica, prema Nacionalnom institutu za zdravlje. To se događa kada se tokom embrionalnog razvoja ženski reproduktivni organi ne razviju pravilno. 

- Zbog toga se osećam manje kao žena. Još uvek pokušavam da prihvatim sebe, prihvatim ono što imam i ne razmišljam o tome - rekla je ona.

Stanje se obično otkriva tako što žena nema menstruacijuU nekim slučajevima, može se lečiti bez operacije ili vaginoplastikom.

Foto: YouTube/truly

Kajli Moats, devojka koja je rođena bez polnog organa

Problem je što njena operacija nije pokrivena osiguranjem jer se tretira kao promena pola, a ona umesto vaginalnog otvora ima samo tanku kožicu.

- Oni to smatraju estetskom operacijom ili promenom pola. Veoma je bolno što ovu operaciju ne pokriva osiguranje - rekla je pre nekoliko godina.

Do danas, njena sestra je prikupila dovoljno novca za operaciju preko jedne stranice, zbog čega se Kajli mnogo raduje:

- Operacija će mi pomoći da se osećam normalno i da imam sve "prave delove tela" kao i svaka druga devojka - rekla je za Barcoft TV.

Inače, ona ima dečka kog je upoznala na fakultetu, a kako kaže nisu fokusirani na intimnu stranu veze.

- Znajući da me prihvata onakvu kakva jesam i da me ne misli da sam manje osoba ili žena, čini da se osećam voljeno - naglašava, a prenosi "Live science".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading