KOLIKO MUŠKARAC STVARNO MOŽE DA IZDRŽI BEZ INTIMNIH ODNOSA? Nijedna žena ni u SNU nije očekivala ovo!

Autor:

Lifestyle

16.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci mogu mnogo više da izdrže bez intimnih odnosa nego što mislite.

KOLIKO MUŠKARAC STVARNO MOŽE DA IZDRŽI BEZ INTIMNIH ODNOSA? Nijedna žena ni u SNU nije očekivala ovo!

Foto: shutterstock

Odbijanje

Pitanje ljudske se*sualnosti je izuzetno složeno. Sigurno razmišljate kako muškarci ne mogu dugo da izdrže bez intimnih odnosa, ali da li je stvarno tako? Ovi odgovori će vas sigurno iznenaditi.

Prosečno vreme koliko muškarac može da izdrži bez intimnog odnosa je oko devet meseci. Ipak, nagon za istim traje oko osam sati. To znači, zavisno od toga kada je poslednji put imao intimni odnos, muškarac može da sačeka da prođe osam sati bez vrhunca ili vrhunac može da bude sporadičan, kao u naletima.

Više ili manje intimnih odnosa

Ne postoji tačan ili pogrešan odgovor koliko dugo muškarac može da izdrži bez vođenja ljubavi. Zavisi od pojedinca, ali intimni odnos čini muškarce fizički i mentalno sposobnim. Kako muškarac stari, njegov libido može da opadne. Nekim muškarcima zdravstveni problemi mogu da ograničavaju intimni život, dok su neki usredsređeni na karijeru ili posao, piše "Sex dating aps".

Foto: shutterstock

Koliko muškarac može da izdrži bez intimnog odnosa

Intimni odnos je najbolji način da se hormoni drže pod kontrolom i kod muškaraca i kod žena.

Vreme koliko muškarci mogu da izdrže bez intime pre nego što to postane problem zavisi od mnogih faktora, kao što su njegova starost, celokupno zdravlje i psihički ili fizički problemi koje može da ima. Za neke muškarce mogu da prođu godine pre nego što dožive prvi vrhunac, ali to mogu da nadvladaju edukovanjem za više intimnog zadovoljstva.

Ipak, masturbacija i intimni odnos nisu iste stvari, pa muškarac može da izdrži bez intimnosti mnogo duže nego bez masturbacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading