JOŠ SE NE MIRIM DA TE NEMA: Pevačica se rasula u komade zbog pokojnog supruga, ovako opisuje vreme provedeno bez njega!

Autor:

Zabava

12.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Plavšić se ne miri sa činjenicom da njenog supruga više nema.

JOŠ SE NE MIRIM DA TE NEMA: Pevačica se rasula u komade zbog pokojnog supruga, ovako opisuje vreme provedeno bez njega!

Foto: Republika

Milena Plavšić i dalje ne može da preboli smrt supruga Dušana, pa se danas na godišnjicu njegove smrti obratila emotivnim rečima.

Republika

Foto: Printscreen

Milena Plavšić

Naime,pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom, a ispod nje je napisala emotivne reči, koje teraju suze na oči.

- Mili moj Duško, već su tri godine, a ja se još uvek ne mirim sa istinom da te više nema. Mnogo mi nedostaješ i teško je opisati vreme provedeno bez tebe. Možda najbolje govore reči moje pesme, koju sam tebi posvetila:

- "Kad bih mogla samo da te vidim, da ti kažem koliko te volim i što nikad nisam rekla pre, bio si moj život, bio si mi sve" - napisala je Milena ispod zajedničke fotografije sa suprugom Dušanom.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Milena Plavšić

Inače, Milena je svojevremeno otkrila da otkako joj je suprug preminuo praznike proslavlja sama.

- Otkad mi je muž umro, Božić proslavljam sama, ali nije to više to. Posebnu i najlepšu uspomenu nosim iz roditeljske kuće, kada smo kao deca mnogo se radovali Božiću i tim divnim običajima, a svakako najomiljeniji bio je kada se lomila česnica i kada su roditelji nameštali da baš mi, to jest neko od dece nađe paricu za sreću. Za mene su to bila najlepša vremena - otkrila je Milena za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading