POMOĆU OVIH TRIKOVA PRODUŽITE UŽITAK U KREVETU: Neka prerani VRHUNAC postane prošlost, vreme je da se pokažete u pravom svetlu!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za pravi užitak u punom sjaju.

POMOĆU OVIH TRIKOVA PRODUŽITE UŽITAK U KREVETU: Neka prerani VRHUNAC postane prošlost, vreme je da se pokažete u pravom svetlu!

Foto: shutterstock

Skidanje pantalona

Ne tako retko se desi da kada najviše uživamo u intimnim odnosima sa partnerom, tada se sve zavši. Upravljanje odlaganjem vrhunca može da bude izazov, ali postoje različite metode koje vam mogu pomoći da produžite intimni odnos i postignete bolju kontrolu nad svojim vrhuncem.

Evo koraka koje možete preduzeti:

Razvijajte kontrolu: Vežbe kao što su Kegelove vežbe mogu da pomognu da ojačate mišiće karlice i postignete bolju kontrolu dok ste intimni sa partnerkom. Redovno vežbanje ovih mišića može vam omogućiti da produžite intimni trenutak.

Republika

Foto: shutterstock

Sa ovim cakama produžite zadovoljstvo u krevetu

 

Svest o svom telu: Postanite svesni svojih reakcija i znakova koji ukazuju na približavanje vrhuncu. Ovo će vam omogućiti da prepoznate trenutak kad možete da usporite ili da prestanete sa stimulacijom kako biste produžili intimni odnos.

Tehnika "stiskanja i opuštanja": Ova tehnika uključuje prestanak stimulacije kad osetite da se vrhunac približava. Partnerka može da vam pomogne tako što će primeniti pritisak na bazu penisa kako bi odložila vrhunac.

Samozadovoljavanje: Ukoliko prethodi intimnom odnosu, samozadovolljavanje može da smanji osetljivost penisa i produži vreme do vrhunca tokom intimnog odnosa.

Promena pozicija i tehnika: Isprobajte različite poze i tehnike koje će vam omogućiti bolju kontrolu nad ritmom i stimulacijom.

Komunikacija sa partnerkom: Otvorena komunikacija sa partnerkom o vašim potrebama i željama igra ključnu ulogu. Partnerka može da vam pruži podršku i razumevanje tokom ovog procesa.

Ukoliko se suočavate sa ozbiljnim problemima po pitanju preranog postizanja vrhunca, razmotrite konsultaciju sa terapeutom ili lekarom. Oni mogu da vam daju dodatne stručne savete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading