NAUČNO JE DOKAZANO DA U OVOJ POZI ŽENA NAJVIŠE UŽIVA: Nema potrebe da eksperimentišete, doživite VRHUNAC jednostavno i brzo!

Autor: M.O.

Lifestyle

22.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se žene fokusiraju na sebe, svoje potrebe i užitak.

NAUČNO JE DOKAZANO DA U OVOJ POZI ŽENA NAJVIŠE UŽIVA: Nema potrebe da eksperimentišete, doživite VRHUNAC jednostavno i brzo!

Foto: shutterstock

Iako na internetu odavno kruže raznorazni seks saveti kako da produžimo zadovoljstvo u krevetu, često su oni individualne prirode i ne odgovaraju svima.

Sada je za jednu pozu ipak naučno dozano da pruža najviše uživanja kod žena. 

Doktorka Laura Mintz je autorka knjige o ženskom orgazmu, pisala je o studiji koja je sprovedena pre par godina na 800 američkih studenata, a rezultati su pokazali da lepši pol tokom seksa dožive svega 39 odsto vremena, dok kod muškaraca to 91 odsto vremena koje provedu vodeći ljubav.

Republika

Foto: shutterstock

Naučno je dokazano da ženi najviše odgovara misionarska poza

 

Iako često provedu u glumi kako sve vreme uživaju. 

Da bi proverili koja je za to najpogodnija poza, u ovoj su studiji istraživači iz privatne ginekološke klinike New H Medical u Njujorku ispitanicama pratili dotok krvi u klitoris za vreme seksa u različitim pozama, uključujući misionarsku, kaubojku (licem u lice) i pseću pozu.

Na njima su, kažu, koristili ultrazvučni skener i njime otkrili da se klitoris najviše puni krvlju, što je ključno za orgazam, baš u misionarskom položaju.

- Iako mnogi govore o tome zašto je koja poza dobra, malo je naučnih istraživanja koja procenjuju vezu između različitih seks položaja i ženskog orgazma  - rekla je za Metro dr Kimberley Lovie, dodajući i da se najmanje uspešnom za taj cilj pokazala pseća poza.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading