NOLE RAZGALIO SRBIJU: Ciljevi u finišu sezone su poznati, a želja je samo jedna - "Salatara" ponovo stiže u Srbiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradske pripreme su okončane za najboljeg tenisera planete.

NOLE RAZGALIO SRBIJU: Ciljevi u finišu sezone su poznati, a želja je samo jedna - "Salatara" ponovo stiže u Srbiju! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Do okončanja takmičarske godine ostala su još tri turnira, a Novak Đoković je odlučio da se pred sam finiš sezone priprema u svom gradu. svom Beogradu.

Posledje treninge pred važne mečeve Novak će obaviti u Parizu, a uoči puta sumirao je sve do sada učinjeno:

- U toku su pripreme za završni deo sezone, preostalo je tri turnira na kojima učestvujem do kraja godine. Bersi u Parizu, završni Masters, i Dejvis kup u Malagi sa Britancima u četvrtfinalu. Radujem se predstojećim izazovima i dalje sam u trci da završim kao "broj 1" sa Alkarazom u toj borbi. Ima još nekoliko nedelja, taman dovoljno da spremim telo do željenog nivoa.

 

 

Svestan je najbolji teniser planete da će pauza uticati na početne partije, ali i zna šta je glavni cilj do završnog Masters turnira:

- Verovatno će ta pauza od pet nedelja od poslednjeg takmičarskog meča verovatno uticati na početak, ali nadam se da ću ući u željeni nivo takmičarskog tenisa vrlo brzo. Očekivanja su uvek najviša. Imao sam velike uspehe u Bersiju, ništa manje ne očekujem ni ove godine osim najviših ciljeva. Najveća želja ove godine mi je da osvojim Dejvis kup. Nadam se da mogu da završim godinu kao "broj 1" i da osvojim bar još jednu titulu na jednom od dva velika turnira u dvorani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading