ZBOG STRAVIČNIH BOLOVA ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Marija Šerifović preživela horor, ovo joj je promenilo život!

Autor:

Zabava

12.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović progovorila o paklu kroz koji je prošla.

ZBOG STRAVIČNIH BOLOVA ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Marija Šerifović preživela horor, ovo joj je promenilo život!

Foto: MIOMIR MILIĆ, pixabay.com

Popularna pevačica Marija Šerifović gostovala je u jednoj emisiji, gde je otkrila kako se pripremala za snimanje spotova i kako je zbog novog albuma morala da bude na rigoroznoj dijeti:

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ

Marija Šerifović

 

- Ja sam vam bila na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Smršala sam oko 22 kilograma. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - priča Marija za "Blic televiziju" i dodaje:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negde oko 11, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom delu. Imala povraćanje i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa - ističe pevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

 

- Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti - zaključuje Šerifovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading