PODRŠKA NAVIJAČA JE NEOPHODNA: Može li još jedan klub Zvezdine porodice da se domogne evropske elite? Crveno-beli u Beogradu vode bitku za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

12.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl u Beogradu.

PODRŠKA NAVIJAČA JE NEOPHODNA: Može li još jedan klub Zvezdine porodice da se domogne evropske elite? Crveno-beli u Beogradu vode bitku za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

U naredna tri dana srpska prestonica će biti u epicentru evropkog hokeja. Naime, od petka 13. do nedelje 15. oktobra na programu su mečevi Kontinental kupa u kojem će pored našeg šampiona učestvovati i ekipe iz Mađarske, Litvanije i Ukrajine.

Kontinental kup je takmičenje koje je osnovano 1997. godine i u kojem učešće uzimaju države koje ne čine sam krem hokejaškog sporta, a istovremeno predstavlja i prohodnost ka Ligi šampiona.

Ovoga puta srpski šampion, Hokejaški kub Crvena zvezda u ledenoj dvorani Pionir ugostiće Ferencvaroš iz Budimpešte, litvanski Kaunas i Sokil iz Kijeva. Treba napomenuti da će pobednik beogradskog turnira obezbediti plasman u Ligu šampiona.

Republika

Foto: Hokej Savez Srbije

Hokejaši Crvene zvezde godinama unazad dominiraju srpskim hokejom na ledu

 

Prvog dana turnira Crvena zvezda će se sastati sa ukrajinskim predstavnikom. Meč je na programu u petak 13. oktobra sa početkom od 19.30 časova, a zatim slede dueli protiv Ferencvaroša (nedelja, 14.10. u 19.30 časova) i Kaunasa u nedelju 15. oktobra sa početkom od 17 časova.

Svi mečevi igraju se u lidenoj dvorani Pionir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading