DA LI STE ČULI ZA "ZMIJA" POZU U KREVETU? Začinite STRASTI sa partnerom kao nikada do sada, PROSTO je!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste željni promena u vašoj vezi, vreme je da začinite stvari u krevetu.

DA LI STE ČULI ZA "ZMIJA" POZU U KREVETU? Začinite STRASTI sa partnerom kao nikada do sada, PROSTO je!

Foto: Shutterstock

Intiman par

Svim parovima se dogodi da dođu do prezasićenja u nekom momentu veze. Kada se stvori taj trenutak, vreme je za nove poze u krevetu!

Naime, internet korisnici po različitim forumima već mesecima tvrde da je poza "uzbuđeni piton" ili jednostavnije "zmija", ekstremno dobra, iako na prvi pogled ne obećava.

Republika

Foto: shutterstock

"Zmija" poze će začiniti strasti u krevetu

Izvodi se tako što muškarac treba da leži na leđima, a žena treba da se spusti na njegov polni organ. Zatim polako treba da legne skroz na njega, tako da im stopala budu u istoj ravni.

Žena treba da se pridržava za ruke svog partera, koje je on prethodno raširio sa strane, a potom i da podigne svoj torzo kao zmija spremna da ugrize. Čitavo vreme oslonac treba da joj budu prsti na nogama.

Ovu pozu ćete voleti zbog različitih nadražaja, ali i jer je stimulacija klitorisa u njoj odlična zbog zategnutih nogu. Takođe, obezbeđuje bliskost i veoma je intimna, a i u potpunom ste sinhronicitetu sa partnerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading