VOĐA KLANA U TAJNOJ VEZI SA ŽENOM POZNATOG POLITIČARA Javnost zgrožena njihovim ponašanjem u PRESTONIČKOM HOTELU

Autor:

Zabava

18.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna tajna sve glasnija po beogradskim lokalima, političar sv ečini da ne pukne bruka

VOĐA KLANA U TAJNOJ VEZI SA ŽENOM POZNATOG POLITIČARA Javnost zgrožena njihovim ponašanjem u PRESTONIČKOM HOTELU

Foto: Shutterstock

Kako saznajemo, vođa jednog poznatog klana, koji je dobro poznat javnosti, već duže vreme je u tajnoj vezi sa ženom poznatog političara. O njihovoj aferi bruje beogradski lokali, koje oni redovno posećuju, ne sluteći da je sve stiglo do njenog muža, koji ne zna šta da radi kako  skandal ne bi isplivao u javnost. 

Naime, kako dalje saznajemo politučar je pre izvesnog vremena saznao da ga žena vara sa ovim krimosem, te je naredio da je prate, i tako je saznao za scene iz prstoničkog hotela.

- Taj političar je stalno na nekim poslovnim putevima, te nema mnogo vremena za porodicu. Međutim, do njega su stigle priče da mu je žena viđena sa vođom jednog klana. On ju je odmah pitao za to, a ona se pravdala da je taj u nekoj šemi sa njenom drugaricom i da se slučajno našla sa njima - kaže dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Međutim, kako je vreme odmicalo, do njega su stizale mnoge priče, te je on zadužio ljude da prate kretanje njegove žene kako bi se uverio da li mu je verna, dok je on preko. I tako su njegovi ljudi navatali njegovu ženu i tog krimosa u jednom prestoničkom hotelu. Njih dvoje su rezervisali VIP mesto,prvo su večerali pod svećama, a onda se ljubili i mazili naočigled svih, da bi kasnije otišli u hotelsu sobu. Političar kada je saznao za to ženu je isterao iz luksuznog stana i zapretio je da više neće da je vidi sa krimosem. U velikom je problemu da taj snimakiz hotela ne dospe do javnosti, jer bi to bila velika bruka za njegovo ime.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

18.10.2023 23:10

Da be vazi...