VODITELJKA NAHVATALA MUŽA U KREVETU SA POLITIČAREM: Prestonica bruji o ovom skandalu!

Autor:

Zabava

04.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka napravila skandal kada je u svom domu nahvatala muža na gomili sa jednim političarem.

VODITELJKA NAHVATALA MUŽA U KREVETU SA POLITIČAREM: Prestonica bruji o ovom skandalu!

Foto: Shutterstock

Poznata voditeljka pre izvesnog vremena uhvatila je supruga u akciji sa jednim političarem. Kako smo saznali, ona je otišla van Srbije, a kako se vratila ranije sa poslovnog puta htela je supruga da iznenadi, međutim scenu koju je zatekla u svom porodičnom domu, pamtiće doveka. Voditeljka je u svojoj spavaćoj sobi na gomili nahvatala svog muža sa političarem. Kako smo saznali od izvora bliskom voditeljki, ona je bila van sebe, a političar joj je nudio kule i gradove samo da nikome ne kaže za aferu kojoj je bila svedok.

- To je bilo jezivo. Ona je ušla u kuću i kako nikog nije zatekla u predsoblju krenula je u spavaću sobu da se raspakuje. Tamo je videla muža u zanosu sa muškarcem, to jest pozantim političarem. Od šoka je ostala nema, a potom je napravila skandal. Međutim, taj političar je veoma imućan i on joj je svašta nudio samo da se ne sazna za ovaj skandal. Čak joj je nudio stan u Beogradu i pozamašnu cifru, u zamenu za ćutanje. Ona nije htela ni da čuje za to. Političara je poznavala preko supruga, koji joj je govorio da su njih dvojica u zajedničkom biznisu i nikada nije sumnjala u to da on nju vara sa njim - rekao je izvor za naš portal i dodao da su voditeljka i taj čovek, kojeg javnost dobro zna, u braku već devet godina.

Kako dalje saznajemo voditeljka je zbog svoje reputacije napravila dogovor sa suprugom, te njih dvoje i dalje žive u istoj kući, na dobro poznatoj lokaciji u prestonici, te se u javnosti pojavljuju zajedno, dok ustvari oboje žive odvojenim životima.

- Ona je zbog sebe i roditelja, koji su već u godinama, pristala da kao bude sa tim čovekom i dalje u braku, iako se on redovno viđa sa ovim političarem. Neće roditelje da bruka, ljudi ne bi taj skandal preživeli, tu bruku, a zeta obožavaju - kaže ivor i dodaje da se dešavalo da se nakon skandala svi nađu na jednom mestu:

- Bilo je situacija da su svi zajedno u nekoj emisiji, ali ona je toliko profesionalna da može sve da sakrije, budući da u javnosti nosi masku, to jest "titulu"srećne supruge. Samo ona zna kako je naučila sa tim da živi i da se pojavljuje u javnosti kao da se ništa nije desilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading