ZATEKLA MUŽA SA ŠVALERKAMA, PA IH PREBILA: Jednu tukla motkom, drugu pesnicama, pa odlučila da mu vrati ISTOM MEROM!

Autor:

Zabava

03.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovanović priznala da ju je muž stalno varao, a ona ga uhodila i obračunavala se sa njegovim ljubavnicama.

ZATEKLA MUŽA SA ŠVALERKAMA, PA IH PREBILA: Jednu tukla motkom, drugu pesnicama, pa odlučila da mu vrati ISTOM MEROM!

Foto: printscreen

Pevačica Snežana Jovanović poznatija kao Šikica navatala je muža na gomili sa ljubavnicom i tom prilikom se fizički obračunala sa njom.

Naime, Šikica je svojevremeno ispričala kako je tukla švalerku svog muža, te napomenula da su sadašnje devojke pametnije zato što ništa neće da trpe.

- Moj muž je imao 99 švalerki. Koliko hoćeš. Konobarice, gazdarice, šankerice. Nek je živ i zdrav, šta ga briga. Svaka žena mora to da prođe u životu. E sad zavisi kakva je žena. Ove mlade neće ništa da trpe. Ako si ti prevario, sad ću i ja - ispričala je Šikica i dodala:

Republika

Foto: printscreen

Šikica se obračunala sa švalerkama njenog muža

- Koliko sam ih puta našla. Bio je jedan moj kućni prijatelj, bio je bokser. Dolazio je stalno kod mene kući. Jedno jutro ja dolazim i vidim nema mi čoveka kući. Ja tu uhvatim taksi i odem na splav, pravo tamo gde znam gde je. Vidim 7 sati ujutru oni izlaze iz kafane, moj muž sa švalerkom za ruku. Ovaj bokser kaže to je moja devojka. Ja sam mu tu rekla šta tvoja devojka, a Buca je vodi za ruku i udarim ga. On je na to rekao: "Snežana, svaka ti čast" - istakla je Šikica svojevremeno za medije.

Pevačica je ispričala urnebesnu situaciju u kojoj je zatekla muža sa ljubavnicom.

- Jednu sam sa motkom udarala. Došla je jedna kod mene kući i rekla gde je Buca treba da idemo na put. Kakav put mamu ti j***em. Nije htela da izađe iz sobe i ja uzmem motku i izbacim je. Kakav bre put j***em li ti lebac - šokirala je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading