UDAJE SE NATAŠA BEKVALAC PO ČETVRTI PUT? Pevačica ZAPROŠENA za 43. rođenan!

Autor:

Zabava

26.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac pohvalila se urnebesnim video snimkom koji je dobila za rođendan

UDAJE SE NATAŠA BEKVALAC PO ČETVRTI PUT? Pevačica ZAPROŠENA za 43. rođenan!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Nataša Bekvalac napunila je 43 godine, a tim povodom njeni najbliži priredili su joj proslavu, koja će trajati pet dana u Toskani.

Foto: Instagram.com

Nataša Bekvalac 

 

Ali to nije jedino iznenađenje koje je doživela za rođendan. Naime, za Bekvalčevu je na njen Instagram stigao video gde joj grupa tamnoputih muškaraca čestita rođendan na specifičan način, a onda su je i zaprosili, svi zajedno.

- Nataša, udaj se za nas - rekli su oni uglas, a zatim je jedan od njih poljubio njenu fotografiju, a onda su skupa zaigrali dok se u pozadini čula muzika Natine pesme, što je pevačica podelila na društvenoj mreži.
Republika

Foto: instagram bekvalceva

 

 


Inače, Nataša je prethodno objavila da joj se za ovaj rođendan ispunila dugogodišnja želja:


- Meni je rođendan. Ono što sam oduvek priželjkivala desilo se. Posle predivnog koncerta u Beču saopšteno mi je da se ne vraćamo kući, već da mi je moj prijatelj organizovao iznenađenje. Putujemo tamo gde sam oduvek sanjala da idem, da treba da se opustim, zatvorim oči i uživam. Ja ću tako i da uradim. Srećan mi rođendan, slavim pet dana, čisto da znate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading