TANJA ZAKAZALA SVADBU, A I DALJE UDATA: Obećala se pilotu, iako se još nije razvela sa prvim mužem!

Autor:

Zabava

23.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokazala verenički prsten i najavila svadbena zvona, iako je na papiru u braku sa Dušanom Jovančevićem.

TANJA ZAKAZALA SVADBU, A I DALJE UDATA: Obećala se pilotu, iako se još nije razvela sa prvim mužem!

Foto: Instagram, ATA Images

Folk pevačica Tanja Savić, koja je nedavno obelodanila da ima novu ljubav i da je konačno srećna i emotivno ispunjena, sada je šokirala javnost kada je otkrila da je, i dalje zvanično udata, zakazala svadbu s novim dečkom.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić pokazala verenički prsten


Naime, popularna folkerka je pokazala verenički prsten koji je dobila od 11 godina mlađeg pilota Muhameda Bešića Mukija, s kojim uživa već neko vreme. On ju je navodno zaprosio na romantičnoj večeri u Egiptu, a kako se ranije pisalo, njih dvoje planiraju da se presele u Ameriku čim se uzmu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić planira drugi brak, a još ni prvi nije okončala

Međutim, Tanja još nije zvanično razvedena od prvog supruga Dušana Jovančevića, s kojim ima dvojicu sinova Maksima i Đorđa. Ali to je, po svemu sudeći, nije sprečilo da se veri i da zakaže svadbu, što potvrđuje snimak koji je na društvenim mrežama objavio njen prijatelj. 

- Tanja, mnogo ti lep taj prsten - rekao joj je drugar koji ju je snimao.
- Je l' sija - ponosno je uzvratila pevačica.
- Au, sija kao Las Vegas - prokomentarisao je prijatelj, pa nastavio da ispituje Tanju, ali i da sam odgovara na pitanja:
- Od koga si to dobila, aha, to je ovaj gospodin ovde. E, hajde da nazdravimo pošto smo zakazali svadbu. Nećemo još da otkrivamo kad je datum, živeli!
Podsećamo, Tanjin dečko Muhamed rodom je iz Bijeljine, ali živi i radi u Americi, dok je ranije živeo u Nemačkoj i Belgiji. Njihova veza je otkrivena početkom godine, a pevačica ju je tek nedavno potvrdila, ne krijući koliko je on čini srećnom.
- Jeste li ikad zastali i pomislili: "Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se" - napisala je Tanja na Instagramu kada je odlučila da s ostatkom sveta podeli svoju radost jer je pronašla osobu s kojom želi da provede ostatak života.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading