HANTER BAJDEN UDARIO NA TRAMPOVU EKIPU: Tužio Rudolfa Đulijanija ZA KOMPJUTERSKU PREVARU!

Autor:

Svet

26.09.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Joe Bidena, podneo je tužbu protiv bivšeg advokata Donalda Trampa, Rudija Đulijanija, i još jednog advokata zbog optužbi za kompjutersku prevaru i neovlašćen pristup podacima povezanim sa njegovim laptop računarom, koji tvrdi da ga je ostavio u radionici za popravku u Delaveru.

HANTER BAJDEN UDARIO NA TRAMPOVU EKIPU:  Tužio Rudolfa Đulijanija ZA KOMPJUTERSKU PREVARU!

Foto: Tanjug/AP

Hanter Bajden

Hanter Bajden je podigao tužbu protiv Rudija Đulijanija i Roberta Kostela, tvrdeći da su odgovorni za kompjutersku prevaru i pristup njegovim podacima.

Hanter tvrdi da su optuženi uništili njegovu digitalnu privatnost.

Đulijani je prethodno dostavio informacije sa Hanterovog laptopa Njujork postu u oktobru 2020. godine, mesec dana pre predsedničkih izbora.

Rudolf Đulijani, bivši advokat Donalda Trampa, izazvao je kontroverzu kada je tvrdio da poseduje informacije sa Hanterovog laptopa. On je ove informacije predao Njujork postu u oktobru 2020. godine, samo mesec dana pre predsedničkih izbora.

U tužbi se navodi da su podaci na Hanterovom laptopu bili izmanipulisani, izmenjeni i oštećeni pre nego što su kopirani i poslati Đulijaniju i Kostelu.

Hanter Bajden je takođe suočen sa saveznim optužbama u Delaveru zbog kupovine i posedovanja pištolja dok je bio korisnik ilegalnih droga.

Prethodno je bio optužen za neplaćanje federalnog poreza na dohodak u 2017. i 2018. godini.

Nedavno je podneo tužbu protiv Poreske uprave tvrdeći da su nezakonito otkrili poverljive informacije o njegovoj poreskoj prijavi.

Tvrdnje o navodnoj korupciji u vezi sa sinom predsednika Joe Bidena, koje su delimično zasnovane na informacijama sa laptopa, postale su predmet istrage u vezi sa mogućim opozivom demokratskog predsednika, a istragu vodi odbor Predstavničkog doma kojim upravlja Republikanska stranka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading