OVAJ TRIK MOŽE DA VAM UŠTEDI 5.000 DINARA ZA STRUJU: Majstor objasnio kako da PROVERENO smanjimo RAČUN i sačuvamo novac!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik koji provereno radi!

OVAJ TRIK MOŽE DA VAM UŠTEDI 5.000 DINARA ZA STRUJU: Majstor objasnio kako da PROVERENO smanjimo RAČUN i sačuvamo novac!

Foto: shutterstock

Večita je dilema da li smanjiti grejanje, smrzavati se i tako štedeti novac ili učiniti dom odgovarajuće toplim - što može da znači plaćanje velikih računa za grejanje. 

Majstor za kotlove i grejanje Tajron Ekrem otkrio je pametan trik koji može da uštedi novac. Biće vam potreban samo toalet papir. 

- Ako niste sigurni odakle dolazi promaja u vašem domu, postoji trik koji možete da isprobate pomoću toalet papira - rekao je

To bi  trebalo da pomogne da odredite koja područja treba da obradite kako biste pokušali da zaustavite promaju.

- Uzmite dve rolne bilo kog toalet papira i uklonite jedan sloj tako da vam ostane samo jedan tanki list. Nežno držite ovo oko prozora ili vrata. Promaja će ili usisati toaletni papir ili će vam, ako dolazi iznutra, oduvati toalet papir iz ruke - rekao je.

Republika

Foto: pixabay.com

Trik koji može da vam uštedi račun

Svi tvrde da ovaj trik zaista funkcioniše!

- Ovo je stari trik koji je u potpunosti efikasan i možete ga koristiti u celom domu, što će vam pomoći da utvrdite kojim područjima treba da date prioritet i zaštiti se od same hladnoće. Ipak, pazite da pre toga zatvorite sve prozore i vrata i isključite sve uređaje koji bi mogli da uzrokuju strujanje vazduha - istakao je Tajron.

Kada utvrdite odakle dolazi promaja, zalepite ta mesta samolepljivim trakama. To će sprečiti ulazak hladnog vazduha. 

Ovo bi moglo da vam uštedi više od 50 evra godišnje na vašim računima za grejanje!

- Kada je u pitanju pravilno grejanje vašeg doma, promaja može da bude vrlo problematična. Ovo je stvarno jednostavan način da uštedite novac na svojim računima - rekao je Tajron.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading