PARTIZAN PRODAVAO DUPLE ULAZNICE ZA ARENU: Evo šta crno-beli kažu na ove optužbe

Autor:

Sport

18.10.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sazvan hitan sastanak kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta. Zaključak do kojeg se došlo je veliko iznenađenje.

PARTIZAN PRODAVAO DUPLE ULAZNICE ZA ARENU: Evo šta crno-beli kažu na ove optužbe

Foto: Republika

Krcate tribine Štark arene

Čak 19.227 navijača bilo je u utorak uveče u beogradskoj Areni gde su prisustvovali prvom ovosezonskom meču Partizana u Evroligi na domaćem terenu ali nisu imali prilike da se raduju jer je Barselona slavila sa 92:83. Međutim, pojedini navijači crno-belih imali su dodatni razlog za nezadovoljstvo jer nisu mogli da sednu na svoja mesta. Naime, jedan od njih optužio je klub da je još nekome prodao dnevnu ulaznicu za isto sedište, što je objavio na društvenim mrežama.

 

 

Međutim, ubrzo se oglasi Partizan i sve razjasnio. Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

- Nakon što su na sinoćnoj utakmici uočene nove sistemske greške u izdavanju sezonskih i dnevnih karata, KK Partizan je hitno sazvao sastanak sa tiketing provajderima Efinity i Fancee. Presekom stanja, utvrđene su greške izazvane nizom objektivnih okolnosti, ali i ljudskim faktorom prilikom manuelnog formiranja nove baze, što je bilo iznuđeno rešenje usled izostanka predaje starih podataka od strane starog tiketing partnera.

U želji da unapredi poslovanje u oblasti tiketinga, osluškujući pritužbe na stari sistem, odnosno želje i potrebe navijača, Partizan je ovog leta angažovao dva renomirana tiketing provajdera. Ipak, usled opisanih okolnosti, sistem je u početku rada pokazao određene manjkavosti koje po hitnom zahtevu kluba moraju biti otklonjene do naredne utakmice na domaćem terenu.

Prvi korak u rešavanju problema jeste da svi navijači koji su prijavili problem sa duplim sezonskim ili dnevnim kartama moraju biti kontaktirani od strane tiketing provajdera do četvrtka u 20 časova.

Ukoliko navijači svoj problem sa ulaznicama do sada nisu prijavili, to mogu učiniti odmah putem brojeva telefona 061 318 0361 i 061 318 0360 danas do 20 časova i sutra od 09 do 20 časova. Pre poziva, molimo sve navijače da pripreme lične podatke i podatke o ulaznicama sa kojima imaju problem.

KK Partizan Mozzart Bet apeluje na strpljenje navijača i izvinjava se svima na neprijatnosti u ime Kluba i dve partnerske kuće koje za potrebe kluba obavljaju prodaju ulaznica.

Sa druge strane, KK Partizan Mozzart Bet od tiketing partnera zahteva hitno rešenje nastalog problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading