MISICA PROGOVORILA O UDAJI ZA BOGDANA! Spremna da izgovori sudbnosno "da", kuva i sprema RUČKOVE svaki dan (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević priznala sve o ulasku u brak sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, postala prava domaćica!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna voditeljka i bivša učesnica "Zadruge", Jovana Ljubisavljević, koja je pred našim kamerama progovorila o svom odnosu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, sa kojim bi, kako se priča, uskoro trebalo da stane na ludi kamen.

Naime, na samom početku emisije, Ljubisavljevićeva je otkrila od koga je dobila i kako glasi poslednja poruka u njenom telefonu.

- Sad sam radila, pa mi je stizalo svašta... Evo, poslao mi je poruku moj partner, Bogdan. Pita me kada stižem kući, jer idem da pravim ručak - smeje se Misica, te otkriva da li često kuva:

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

- Počela sam da kuvam, ne znam zašto me to ispunjava u poslednje vreme, ali volim da zavežem kosu u punđu, pustim muziku i počnem da spremam nešto... Dopada mi se, to mi bude najdraže, da ne pojedemo za jedan dan bilo bi mi mrsko da spremam. Ovako kada se najedemo slatko, ne moramo da idemo po restoranima i to me trenuto ispunjava. Možda mi je to sad neki hobi u stvari - priznala je Jovana.

Republika

Foto: Republika TV

Jovana Ljubisavljević u emisiji "Lično sa"

U domaćim medijima se u više navrata pojavila informacija da će lepa voditeljka svom izabraniku izgovoriti sudbonosno "da", a kako nam je otkrila, ne bi i dalje bila u vezi sa Srejovićem da to nije sledeći korak u njihovom odnosu.

- Da, naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - otkriva Jovana, a šta nam je još priznala, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga lično sa Lično sa Republika Lično sa Republika TV lično sa jovanom ljubisavljević Lično sa Jovana Ljubisavljević Republika republika tv republikatv republika rs republika rs zadruga Jovana Ljubisavljević jovana ljubisavljević biografija Jovana Ljubisavljević Instagram jovana ljubisavljević dečko jovana ljubisavljević emisija jovana ljubisavljević godište Jovana Ljubisavljević i Bogdan Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović Jovana Ljubisavljević Lično sa Jovana Ljubisavljević Minsko polje Jovana Ljubisavljević najnovije vesti jovana ljubisavljević novi dečko jovana ljubisavljević vesti Jovana Ljubisavljević Zadruga jovana ljubisavljević voditeljka Bogdan Srejović Bogdan Srejović biografija Bogdan Srejović ćerka Bogdan Srejović devojka Bogdan Srejović godine Bogdan Srejović godište Bogdan Srejović Instagram Jovana Misica Jovana misica i Bogdan Misica i Bogdan Jovana i Bogdan

Komentari (0)

Loading