"SVIMA SAM SVE OPROSTILA, PA I NJEMU" Sandra Rešić čupala kosu sa glave, za Dejana Dragojevića imala da kaže SAMO JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sandra Rešić, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Na samom početku emisije, Rešićeva nam je priznala da je emotivna zauzeta.

- Emotivno samo apsolutno zauzeta! Od skoro nešto, da - otkrila je Sandra, te se osvrnula i na svoj ulazak u rijaliti "Elita", te priznala da li će se ponovo naći pred kamerama i na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: Republika TV

Sandra Rešić u emisiji "Lično sa"

- To me svi pitaju u poslednje vreme, i koliko god ja govorila "ne" i da se to neće deseti, ja sve češće i više pitanja dobijam u vezi toga. Tako da sam sada rešila da odgovaram: "Ne znam, očekujte neočekivano" - istakla je bivša zadrugarka, a zatim se vratila nekoliko godina unazad u svoje detinjstvo, te šokirala priznanjem da je proglašena delikventom:

- Kod mene u kući toga nije bilo, u smislu kazne, zabrane izlaska, batine... Ne, mama me u životu nikada nije udarila, niti me je kažnjavala. Jedinu kaznu koju pamtim jeste od direktora muzičke škole koji mi je dao napismeno da sam delikvent, zajedno sa još nas dvanaest, jer smo propustili šest časova zbog proslave rođendana našeg druga, lomili smo školski inventar koji je pritom već bio polomljen, stajao je negde ispred škole, i pevali smo uvredljive pesme profesorki harmonike koja se zvala Gara. Mi smo joj pevali: "Gara, Gara, garaš li se sada". Svi roditelji su bili pozvani na roditeljski sastanak i dobili napismeno da su im deca delikventi. Moja maja je to uramila, došla je kući sa razvučenim osmehom i rekla: "Sine, od danas si zvanično delikvent" - prisetila se Sandra, te se dotakla i momenta kada najčešće zaplače:

Republika

Foto: Republika TV

Sandra Rešić u emisiji "Lično sa"

- Iskreno da ti kažem, u poslednje vreme slabo plačem. Mogu da zaplačem na film, to mi nije problem, ali da sam sad nešto ridala, plakala, da se ono baš isplačem, nisam. U trenutku kada sam počinjala da se bavim ovim poslom, imala sam osećaj kao da sam jedino dete koje je osuđeno što je izabralo da se bavi poslom kojim se bavio njegov roditelj. To je bio najteži momenat u mojoj karijeri, odmah na samom početku. Doživela sam neku vrstu medijskog linča. Bilo je momenata kada sam se non-stop razboljevala zbog stresa, čupala sam kosu sa glave, ali ima već 7-8 godina kako sam oguglala na te stvari - priznala nam je Rešićeva.

Republika

Foto: Republika TV

Sandra Rešić u emisiji "Lično sa"

Sa Sandrom smo odigrali i našu već čuvenu igricu "3 pa 1", u kojoj je morala da izvlači papiriće sa imenima najpoznatijih muškaraca iz rijalitija, te izabere sa kojim bi imala s*ks, ušla u brak ili mu dala - korpu!

- Sloba Radanović, Anđelo Ranković i Dejan Dragojević. Ja već izvesno vreme ne komentarišem poslednje ime koje sam pomenula, koliko vidim, i on poštuje mene u tom smislu. Rekla sam da sam svima sve oprostila, podrazumevajući i njega. Udala bih se za Slobu, a s*ks na jednu noć, može Anđelo - priznala je Rešićeva u emisiji "Lično sa", a po kome je još žestoko oplela i s kojim poznatim frajerom bi sklopila dogovoreni brak, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Dejan Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading