BILA NA PRIJINOM KONCERTU, A NE ZNA NJEN HIT: Saru Jo razapeli na društvenim mrežama posle OVOG SNIMKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica naišla na osudu korisnika društvene mreže Tviter!

Pevačica Sara Jo i njena prijateljica, influenserka Dunja Jovanović, prisustvovale su proslavi rođendana svog drugara, a u jednom trenutku su se obe latile mikrofona i otpevale duet.

Njih dve su odlučile da otpevaju hit Aleksandre Prijović, pesmu "Dam, dam, dam", a snimak je isplivao na društvenim mrežama. Ono što je iznenadilo mnoge je da Sara nije znala tekst Aleksandrine pesme, te ga je sve vreme čitala sa telefona. Ovo je šokiralo mnoge, kako je Sara bila na koncertu svoje koleginice sa svojim dečkom i Dunjom i sve vreme se veselila i pevala, što je zabeležio i naš paparaco.

Republika

Foto: republika

Sara Jo na Prijovićkinom koncertu

Saru su napali u komentarima. "Zar ona nije išla na Prijovićkin koncert?", "Joj, koji blam, još ona kao čita tekst jer ga ne zna inače", "Čudi me da ne zna tekst, ali tačno zna ritam pesme i gde treba da peva više, gde niže", "Najsujetnija osoba na estradi", "Blam", "Sara Jo nikada neće biti zvezda i to je tako", samo su neki od negativnih komentara ispod ove objave, dok su mnogi stali i u odbranu mlade pevačice. Snimak možete pogledati na početku ovog teksta.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading