MUŠKARCI PRESUDILI DA LI VIŠE VOLE MALE ILI VELIKE GRUDI: Zbog odgovora bićete u ŠOKU, ovo niste očekivale!

Autor:

Lifestyle

05.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je mnogo komplikovanija nego što mnogi misle.

MUŠKARCI PRESUDILI DA LI VIŠE VOLE MALE ILI VELIKE GRUDI: Zbog odgovora bićete u ŠOKU, ovo niste očekivale!

Foto: shutterstock

Privlačnost para

Uopšteno, želja za određenom veličinom grudi kod žena varira od muškarca do muškarca i nema univerzalnog odgovora na pitanje da li je muški pol skloniji da bira devojke sa ogromnim grudima. Preferencije se razlikuju od osobe do osobe i zavise od individualnog ukusa i sklonosti.

Istraživanja o ovoj temi često daju različite rezultate, jer se ukus muškaraca razlikuje, a takođe treba uzeti u obzir i kulturološki faktor, društveni uticaj i lična iskustva.

Pre skoro deceniju postavljen je jedan plakat u Rusiji gde je devojka imala ogromne grudi. Rezultat je bio 500 saobraćajnih nesreća. Niko nije ozbiljno povređen, ali to je učvrstilo stereotip o ukusima muškaraca.

Foto: shutterstock

Kakve grudi vole muškarci

Istina je, međutim, komplikovanija. Različiti tipovi tela, uključujući i grudi manje od proseka, privlače različite ljude. Evo zbog čega.

Za studiju iz 2013. objavljenu u Archives of Sexual Behavior, istraživači su muškim učesnicima pokazali pet 3D slika iste žene, svaka s drugom veličinom grudi. S obzirom na izbor, muškarci su najčešće želeli "srednje", dok je četvrtina odabrala "velike", a četvrtina male grudi.

Istraživači su nam naglasili da se veličine grudi u studiji ne mogu uporediti sa stvarnim veličinama iz nekoliko razloga, uključujući to što se 3D generisane slike možda neće "prevesti" na ljude iz stvarnog života. 

Važan zaključak je da ne postoji objektivno idealna veličina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading