"VODIM MILICU PAVLOVIĆ NA KAFU, KAD NE MOŽE S***" Vojažu stigla šok poruka usred emisije, odmah izvadio TELEFON i sve javno pročitao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona emisije "Lično sa" od večeras na našem jutjub kanalu Republika TV!

U prvoj epizodi druge sezone emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž, koji već godinama unazad važi za jedno od najpopularnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni. On se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju njegove verne fanove.

- Poslednja poruka, sad ćemo da vidimo... "Poštovani, vaša uplata od 81.960 dinara je upravo proknjižena" - otkrio je reper kroz smeh, čitajući SMS koji je nedavno dobio, a onda i priznao koga je poslednjeg blokirao na društvenoj mreži Instagram:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž u emisiji "Lično sa"

- Uh, neki klinac mi je svašta nešto slao, bio je baš bezobrazan i samo sam kliknuo "blok" - priznao je Veruović, te dodao da mašta o ranom penzionisanju:

- Smatram sebe popularnim, ali voleo bih da to ne bude zauvek. Imam planove za penziju koje bih voleo da ostvarim vrlo brzo, nije to neki dalek period... Plan mi je da imam pasivan i dovoljno veliki način zarade da ne moram da razmišljam ni o čemu. Želim da budem mlad otac, hoću da steknem svoju porodicu jako mlad, to mi je zapravo najveći san od svega. Plan mi je da se sklonim negde sa svojom novopečenom porodicom na neko ostrvo. Recimo, ne pamtim kad sam bio poslednji put u bioskopu. Veliki sam fan filma, ali ne nalazim dovoljno vremena da se tome posvetim i to je ono na čemu bih takođe mogao da radim - bio je iskren mladi reper.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž u emisiji "Lično sa"

Sa Mihajlom smo odigrali i igricu "3 pa 1", u kojoj je morao da izvlači papiriće sa imenima trenutno najpoznatijih pevačica na našoj javnoj sceni, te izabere sa kojom bi imao s*ks, ušao u brak ili joj dao - korpu!

- Pazite, ovako... Ovo je jedna delikatna situacija, jer ja imam devojku, tako da svaka devojka iz ove šoljice je "korpa". Milica Pavlović, Amna, Mahrina... Amnu gotivim dosta, sa njom možeš šta hoćeš, tako da to je brak, zar ne? Ona je burazer. Milica Pavlović... Šta beše ono drugo? Vodim je na kafu, kad već ne može s*ks... (smeh) Mahrini onda korpa - priznao je Vojaž u emisiji "Lično sa", a sa kojom još poznatnom pevačicom bi išao na "kafu", pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović

Podsćenja radi, popularni treperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući najavili su svoj prvi solistički koncert koji će se održati 6. oktobra u Hangaru, Luka Beograd, a na velikoj sceni se neće naći sami, te će se pod sloganom događaja “Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve” pojaviti i njihove brojne kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading