MILICA PAVLOVIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Pevačica progovorila o šok tajnama kolega sa estrade (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

06.09.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da sve sazna o kolegama pre njihovih roditelja!

Pevačica Milica Pavlović pojavila se danas na proslavi prvog rođendana blizanaca Ivane Pavković i Petra Mitića, a tom prilikom je progovorila o odnosima sa kolegama i istakla da zna sve njihove tajne, te priznala šta je sprečava da sve to iznese u javnost.

- Nisam izdajica, ni u prijateljstvima, ni ovako. Mnogo stvari znam o kolegama i saznam brže informaciju nego njihovi roditelji, ali nikada to ne bih iznela u javnost. Mislim da je karma zeznuta stvar - priznala je Milica za Republiku, koja je nedavno bila na odmoru sa drugaricom, ali joj tada, kako je istakla, nijedan mušakarac nije prišao:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Pavlović

- Niko mi nije prišao dok sam bila na odmoru, baš sam pričala sa drugaricom, izgleda da imam neku falinku. Da budem iskrena, ja sam trenutno dovoljna sama sebi i neću da kukam, uživam u životu i radujem se svakom novom danu - kazala je pevačica za naš portal.

Pavlovićeva će se, inače, u decembru naći na velikoj sceni u beogradskoj "Areni", gde će održati svoj veliki koncert, a kako je otkrila, pripreme su već uveliko počele i jedva čeka da tog dana stane na binu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Pavlović

- Čim sam sletela u Srbiju imala sam razgovor sa trećim po redu rediteljem sa kojim pregovaram, razgovaram, opipavam puls, tražim da mi svako od njih kaže kako me vidi, šta bi on promenio, ja svakom od njih kažem primarnu ideju i onda pustim da vidim šta bi to promenio. Poslednji sa kojim sam pregovarala mi se najviše dopada, tako da, zasigurno imamo pomoć i nekog iz susednih republika. Za početak sam sigurna da će dosta plesača biti iz Hrvatske, Srbije, kao i iz Slovenije, biće svega. Za ovaj posao je bitno da se ti ložiš na njega, a svi moji saradnici i ja se jako ložimo na 23. decembar. Svi želimo da pokažemo ono što znamo i da jedna mlada snaga pokaže da je spremna za ozbiljne koncerte - rekla je Milica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading