STUDENTKINJA STIGLA KUĆI RANIJE I ZATEKLA RODITELJE U ŠOKANTNOJ POZI: Nije ono što mislite, ali je još GORE - bolno saznanje joj je RAZORILO život (FOTO)

Autor:

Lifestyle

20.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neplaniranim odlaskom kući videla je nešto što dugo neće zaboraviti.

STUDENTKINJA STIGLA KUĆI RANIJE I ZATEKLA RODITELJE U ŠOKANTNOJ POZI: Nije ono što mislite, ali je još GORE - bolno saznanje joj je RAZORILO život (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@gooninandbaiting

Studentkinja iz Amerike Iz objavila je javno neobičnu i deifnitivno nesvakidašnju "porodičnu priču". U videu je otkrila intimne aktivnosti roditelja koji će vas sigurno iznenaditi. Ona je došla ranije sa fakulteta i zatekla prizor dva para tokom intimnog odnosa. 

- Dolazim kući s fakulteta i saznam da su moji roditelji u poliamornoj vezi s drugim parom - napisala je ona u videu koji je objavila.

Zasigurno, nikome ne bi bilo prijatno da vidi intimne odnose roditelja, pogotovo sa još jednim nepoznatnim parom. Saznanje o intimnim radnjama roditelja bio je šok za mladu studentkinju, a u komentarima ljudi su joj najtoplijim rečima pružali podršku i savetovali je. Pisali su:

- To se dogodilo mom bratu i onda je njegov tata bio sa ženom novog para, a njegova mama i drugi momak su se upravo venčali - napisala je jedna osoba. 

- Šalu na stranu, ovo je velika promena i žao mi je što ti se ovako nešto dogodilo, to nije pošteno - rekao je drugi.

- Moja mama i očuh imali su "prijatelje" kada sam bila dete. Sada sam u takvoj vezi sa jednim muškarcem - napisala je devojka.

- Ne mogu da zamislim tako nešto - nizali su se komentari.

Foto: TikTok/gooninandbaiting

Devojka na TikTok - u ispričala kako je zatekla roditelje

Iz se zahvaljuje svojim pratiocima na brizi, ali je rekla da je navikla na takve "ludorije" svog oca.

- Hvala svima koji brinete. Roditelji koji se spominju u mom videu su moj tata  i maćeha. Ovo je treći brak moga tate.. Ne brinite, emocionalno sam sposobna da se nosim sa ovakvim životom i ponovo sam opuštena na fakultetu - pojasnila je ona, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading