SPAVAO SAM SA ĆERKINIM DEČKOM: Kada se pojavio ruku pod ruku sa njom, samo je rekao OVO

Autor:

Lifestyle

01.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije siguran da li da kaže istinu ćerki.

SPAVAO SAM SA ĆERKINIM DEČKOM: Kada se pojavio ruku pod ruku sa njom, samo je rekao OVO

Foto: shutterstock

Svađa oca i ćerke

Svet je malo mesto, te ako završite na aplikaciji za sastanke, nemojte se začuditi ako osobu sa kojom započnete romansu sretnete sutradan u prolazu. Ipak, ako istu tu osobu upoznate kao ćerkinog novog dečka, onda imate problem.

Međutim, zamislite šok ovog oca kada je shvatio da je muškarac s kojim njegova ćerka izlazi zapravo i njegova bivša avantura. Tata traži savet na društvenim mrežama, da li da kaže ćerki da je spavao sa njenim sadašnjim momkom i kako to da joj prizna.

Foto: shutterstock.com

Depresivan muškarac

Muškarac se rastao sa suprugom, a nakon razlaza odlučio je da istraži svoju se*sualnost i tada je upoznao dečka koji ima 24 godine. Našli su se u gradu, proveli noć i više se nisu videli. Godinu dana kasnije bio je oduševljen kada je njegova ćerka našla dečka i insistirao je da se upoznaju, zbog čega su se dogovorili. Onda su ušli ruku pod ruku, a dečko je rekao svoje ime:

- Oboje ulaze i odmah primećujem da je to tip sa kojim sam se spetljao. Predstavio se pod drugim imenom. Mislim da on ne skriva svoj identitet ili tako nešto, prilično je uobičajeno koristiti lažno ime na aplikaciji za dejt. Ne znam je li me sigurno prepoznao, ali mislim da jeste - ističe da je ručak protekao normalno i da su dosta razgovarali o različitim temama, piše "Miror".

Tata ističe da ne zna šta je najbolje za oboje i da li da prizna ćerki istinu, a korisnici društvenih mreža savetuju da ipak ne treba da kaže šta je uradio sa njenim momkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading