NAŠLA SAM ODEĆU DRUGE ŽENE KOD DEČKA, NJEGOV ODGOVOR OD SEDAM REČI ME JE SLOMIO: "Udario" tamo gde NAJVIŠE BOLI, ne može da dođe sebi!

Autor:

Lifestyle

21.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pronašla žensku odeću kod dečka tražila je objašnjenje.

NAŠLA SAM ODEĆU DRUGE ŽENE KOD DEČKA, NJEGOV ODGOVOR OD SEDAM REČI ME JE SLOMIO: "Udario" tamo gde NAJVIŠE BOLI, ne može da dođe sebi!

Foto: shutterstock

Besna žena

Veze se grade na poverenju, ali kada nađete žensku odeću kod dečka to je dovoljan razlog da se sve uruši. Jedna žena je u svojoj ispovesti objasnila da je zbog ženske odeće koju je našla kod dečka, pitala da li je vara, a on se iznervirao. Pokušao je da problem "prebaci" na nju. 

Takođe joj je postavio pitanje od sedam reči koje ju je slomilo i nateralo da shvati da bi im bilo bolje da su samo prijatelji.

Na Reditu je podelila da je pronašla odeću koja nije bila njena, a on se zbog toga ponašao čudno. Napisala je:

- Pobesneo je i rekao: "Mislio sam da smo ovo prevazišli, trebalo bi da mi veruješ, a ako ne tvoja nesigurnost je učinila ovo". Rekla sam mu "Nisam nesigurna u sebe, ili iskreno u ovu vezu da. Ako si varao, varao si. Ako nisi, nisi. U svakom slučaju, biću dobro i samo želim da znam istinu, bez osuđivanja ili svađe." Nastavio je svađu, nazivajući me pogrdnim imenima. Nikad pre nisam čula da naziva mene ili bilo koju drugu ženu tako... Rekla sam mu da moram nekome da verujem  jer je mama varala tatu i teško mi je. U normalnim okolnostima to bi bilo ispravno, ali na njega nije uticalo. Rekao je da varanje stvar koju treba činiti - objašnjava ona da se posle pravdao kako se toga ne seća.

Foto: shutterstock

Par se posvađao, žena neće da priča sa muškarcem

Zatim ga je ponovno upitala da li je varao, a on je ponavljao kako se ništa nije dogodilo. Zatim je rekao sedam reči koje su je slomile i promenile sve.

- Zašto si tako luda i nesigurna? - pitao je on.

- Pazite, pitala sam možemo li razgovarati, a on je rekao da. Bila sam smirena i rekla sam mu šta osećam u vezi situacije i želela sam znati je li se nešto dogodilo. Nisam povisila glas, prekidala , slušala sam i bila jasna šta pitam. Imala sam razumevanja za njegova osećanja i čak sam se izvinila za svoje postupke koji su doprineli njegovim emocijama. Nisam bila luda i nesigurna. Rekla sam mu da želim da budem "mirna", ali on ne želi. Spakovala sam svoje stvari dok sam tražila stan - priča ona kako se završila svađa.

Mnogi misle da je njegovo ponašanje po "šablonu" i da to obično rade varalice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading