ŽENA GA VARA, ALI ON NE MOŽE DA JE OSTAVI! Priča koja je napravila haos na društvenim mrežama!

Autor:

Vesti

25.10.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina korisnika je bila zgrožena odnosom ovog muškarca i njegove žene i izrazila stav da nezavisno od zaposlenja, prevara nije opravdana i da bi muškarac trebalo da podnese zahtev za razvod braka.

ŽENA GA VARA, ALI ON NE MOŽE DA JE OSTAVI! Priča koja je napravila haos na društvenim mrežama!

Foto: Shutterstock

Naime, jedan muškarac iznenadio je mnoge svojom otvorenošću kada je priznao da ga žena vara, ali da zbog svoje trenutne situacije nema drugog izbora nego da to trpi.

- Znam da me žena vara, ali ne mogu da odem i sebe izdržavam jer sam nezaposlen. Živim od ženinog novca unazad već tri godine - napisao je on.

Većina korisnika je bila zgrožena odnosom ovog muškarca i njegove žene i izrazila stav da nezavisno od zaposlenja, prevara nije opravdana i da bi muškarac trebalo da podnese zahtev za razvod braka.

- Zaposlen ili ne, to ne znači da treba da te vara i ti da prihvatiš to. Podnesi zahtev za razvod braka i idi stvori sebi bolji život sa nekim ko te voli.

Bilo je i onih koji su imali drugačije mišljenje.

Jedan korisnik je predložio da muškarac prikupi dokaze o prevari kako bi dobio što više tokom razvoda.

- Ti si oženjen i imaš dokaze, ili možeš da dobiješ što više dokaza. Minimalno tvoje je 50 odsto imovine. Što se dece tiče, ona će doživeti njene postupke kao neodgovorne. Sudovi će podeliti zajedničku imovinu. Nađite dobrog advokata - stajalo je u njegovom savetu.

Drugi su muškarcu sugerisali da potraži bilo kakav posao kako bi povratio svoju nezavisnost. 

Naravno, bilo je i ružnih komentara koji su muškarcu prigovarali što se oslanja na ženu i nazivali ga jadnikom. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading