"VARAO SAM ŽENU 11 GODINA, OVO SU TAJNI ZNACI KOJI OTKRIVAJU PRELJUBNIKA": Žene, obratite pažnju, nije ih teško RASKRINKATI! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

16.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki preljubnik ostavlja dokaze, samo bi ih trebalo uočiti na vreme.

"VARAO SAM ŽENU 11 GODINA, OVO SU TAJNI ZNACI KOJI OTKRIVAJU PRELJUBNIKA": Žene, obratite pažnju, nije ih teško RASKRINKATI! (FOTO)

Foto: shutterstock

Razvod u petoj ili šestoj deceniji nije odluka koju ljudi lako donose, ali ako jedan partner sazna da ga „druga polovina“ godinama vara, čini se da nema mesta premišljanju o ostanku u takvoj zajednici.

Istraživanja pokazuju da iz godine u godinu broj preljubnika raste, ali isto tako raste i procenat razvoda čak i među parovima koji su više decenija u braku. Neke statistike pokazuju da većina preljubnika ima tri afere koje u proseku traju po četiri godine dok ne budu otkriveni.

Ali, postoje i mnogo veštiji preljubnici koji svoj „dvostruki život“ uspevaju da vode mnogo duže pre nego što budu uhvaćeni. Jedan od njih je i 40-godišnji muškarac, otac troje dece koji je punih 11 godina varao svoju suprugu. Pod pseudonimom Dark Hors podelio je svoju priču, u želji da pomogne ženama da lakše i brže otkriju da li ih muž vara.

Pomoć tehnike

Digitalni uređaji koje svakodnevno koristimo često sadrže informacije koje bismo najradije sakrili od svih. Ukoliko muškarac odjednom ne želi da se odvoji od svog mobilnog telefona ili stavi šifru, iako to ranije nije radio, situacija je zabrinjavajuća.

Iako se ovo ponašanje ne odnosi uvek na skrivanje tajne veze, već se može odnositi na druge lične stvari, nije loše proveriti šta se, zapravo, krije iza takvog gesta.

Republika

Foto: Shutterstock

Stavljanje šifre na mobilni telefon uvek je znak za uzbunu

Zaboravljanje važnih datuma

Ukoliko suprug zaboravi da vam čestita rođendan, izbegava da priča o tome kako je proveo dan i ne uključuje se u razgovor kao ranije, to bi moglo da sugeriše da je emotivno investiran negde drugde. Varanje nije samo fizički čin, to je često i emocionalna izdaja.

Kad se neko emocionalno poveže sa drugom osobom, nesvesno se odvaja od primarnog partnera. Ovo povlačenje se može manifestivati izbegavanjem kontakta očima, nezainteresovanošću za dešavanja u životu partnerke, ravnodušnošću prema svemu što se tiče primarne porodice…

Promena navika

Čovek je biće navika, a doslednoj u svakodnevnoj rutini „zona komfora“ koju mnogi neguju. Ukoliko vaš muškarac odjednom ostaje duže na poslu, odlazi na neočekivana poslovna putovanja, to bi mogli da budu znaci upozorenja.

Republika

Foto: shutterstock

Preljuba je sve češći razlog za razvod čak i posle višedecenijskog braka

Iako ne bi trebalo prenagliti sa zaključcima, ove promene svakodnevne rutine u njegovom životu svakako bi trebalo preispitati.

Izostanak intimnosti

Intimni odnosi su jedna od ključnih komponenti svake emotivne veze i braka. Ukoliko je vaš muž naglo postao nezainteresovan za vas u intimnom smislu, vreme je da se zapitate da li ima neku drugu. Nažalost, odgovor je u najvećem broju slučajeva potvrdan.

Iznenadni pokloni

Ukoliko muškarac odjednom promeni ponašanje prema supruzi, pa počne da je obasipa poklonima, komplimentima i drugim vidovima naklonosti, razmislite zbog čega to radi. Osobe koje varaju često imaju grižu savesti, pa se trude da se „iskupe“, jer se posle takvih gestova osećaju bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading