SRBI SE SATIRU OD OVOG ČIPSA, A DETE OD NJEGA UMRLO! Dve devojčice probale ovaj IZAZOV, pa i one završile u bolnici, jedva izvukle ŽIVU GLAVU!

Autor:

Svet

14.10.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan opasan izazov hara među mladima!

SRBI SE SATIRU OD OVOG ČIPSA, A DETE OD NJEGA UMRLO! Dve devojčice probale ovaj IZAZOV, pa i one završile u bolnici, jedva izvukle ŽIVU GLAVU!

Foto: pixabay.com

Dve mlade devojke iz Nemačke završile su u bolnici nakon izazova isprobavanja ljutog čipsa.

Devojčice iz Garmisch-Partenkirchena su hospitalizovane nakon što su se priključile internet izazovu poznatom kao "hot chip challenge", gde se učesnici izazivaju da pojedu izuzetno ljut čips za koji tvrde da je najljući na svetu, prenosi Dnevnik.hr.

Foto: shutterstock

Ljuti čips

Ove dve devojčice, stare 13 i 14 godina, nabavile su čips iz automata u petak i odlučile da prihvate izazov. Međutim, ubrzo nakon što su ga konzumirale, suočile su se s ozbiljnim problemima disanja i hitno su prevezene u bolnicu, gde su hospitalizovane, prema izveštaju SPIEGEL panorama.

Važno je napomenuti da je nedavno u SAD-u jedan 14-godišnji mladić preminuo zbog istog izazova, što je dovelo do zahteva proizvođača da prodavci širom SAD-a prestanu prodavati njihov proizvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading