ĐOKOVIĆ ZAPALIO MASU, A FEDERER I NADAL PLAČU: US open očaran onim što je Novak uradio

Autor:

Sport

25.10.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grend slem u Njujorku se poklonio Srbinu i ismejao Švajcarca i Španca.

ĐOKOVIĆ ZAPALIO MASU, A FEDERER I NADAL PLAČU: US open očaran onim što je Novak uradio

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je GOAT

Novak Đoković uživa u Beogradu, a na koncertu Stjepana Hausera napravio je feštu. Prvi reket sveta je u jednom trenutku izašao na scenu i dobio veliki aplauz, a onda se latio saksofona i zasvirao. Nole je na taj način zapalio masu i još jednom pokazao koliki je veseljak, a slika iz Beograda je obišla svet.

Ona je stigla i do US opena, a treći grend slem u sezoni je odlučio da se kadrom kako Novak svira saksofon našali sa njegovim rivalima. Dok Đoković muzicira Nadal i Federer grcaju u suzama. Ukrstili su u Njujorku slike iz Beograda od utorka uveče i sa Rodžerovog oproštaja od tenisa uz zanimljiv komentar.

- Dobre saksofon svirke nikad dosta - poručio je US open na društvenim mrežama.

 

 

US open je na ovaj način nedvosmisleno stao na Novakovu stranu, bar i u šali. Nema sumnje da će mo to biti dodatna motivacija pred finiš sezone u kojoj će pokušati da osvoji masters u Parizu, zatim Završni masters u Torinu, a onda i "salataru" sa Srbijom u Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading