VERICA RAKOČEVIĆ I VELJKO PRUŽILI PODRŠKU GLUMAČKOM PARU: Na profilu Lazara Ristovskog osvanuo neočekivan komentar!

Autor:

Zabava

26.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Ristovski proslavlja 71. rođendan uz podršku mlađe partnerke Anice Lazić, Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića!

VERICA RAKOČEVIĆ I VELJKO PRUŽILI PODRŠKU GLUMAČKOM PARU: Na profilu Lazara Ristovskog osvanuo neočekivan komentar!

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Srpski glumac Lazar Ristovski, poznat po svojim brojnim ulogama u domaćim i stranim filmovima, danas slavi svoj 71. rođendan. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje javnosti nije samo njegov rođendan, već i njegova mlađa partnerka Anica Lazić, koja mu je čestitala ovaj poseban dan.

Anica je na društvenim mrežama podelila zajedničku sliku sa Lazarom i uputila mu prelepe reči podrške. Istakla je da je Lazar za nju pobednik, dobrotvorni i večiti stvaralac koji voli život. Ona je takođe naglasila da je Lazar za nju blagoslov i da joj je ulepšao život na svim poljima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski i Anica Lazić


Ali, podršku nije pružila samo Anica. Poznata modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, takođe je ostavila reči podrške. Verica je istakla da je ljubav kruna srećnog života i da samo retki nalaze izuzetke poput Lazara i Anice. Njen suprug Veljko je dodao da je ljubav sloboda i izvor života i kreativnosti.

Ova ljubavna priča je posebna i po tome što Lazar Ristovski, nakon razvoda od svoje višedecenijske supruge Danice, nije samo promenio emotivnog partnera, već je i profesionalno izbacio bivšu suprugu iz glumačke podele serije "Drim tim". Umesto nje, angažovao je Anicu Lazić, koja je čak 39 godina mlađa od njega. Ova odluka je izazvala mnogo komentara i osuda u domaćoj javnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading