POVEZANI SA HAMASOM, SLOBODNO ŠETALI GRADOM: Na Zapadnjoj obali uhapšeno 46 Palestinaca

Autor:

Svet

01.11.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz IDF-a navode da je od početka rata u Pojasu Gaze, 7. oktobra, uhapšeno više od 1.800 Palestinaca na Zapadnoj obali, uključujući 740 navodno povezanih sa Hamasom

POVEZANI SA HAMASOM, SLOBODNO ŠETALI GRADOM: Na Zapadnjoj obali uhapšeno 46 Palestinaca

Foto: Tanjug/AP

Izraelska vojska (IDF) saopštila je da je uhapsila 46 Palestinaca, uključujući 30 osoba navodno povezanih sa militantnom grupom Hamas, tokom noći u racijama širom Zapadne obale.

Iz IDF-a navode da je od početka rata u Pojasu Gaze, 7. oktobra, uhapšeno više od 1.800 Palestinaca na Zapadnoj obali, uključujući 740 navodno povezanih sa Hamasom, prenosi Tajms of Izrael.

U protekle dve nedelje došlo je do brojnih sukoba između IDF-a i Palestinaca na Zapadnoj obali i nekoliko pokušaja terorističkih napada, navodi se u saopštenju izraelske vojske.

Iz palestinskog ministarstva zdravlja saopštili su da su od 7. oktobra izraelske snage, a u nekim slučajevima i izraelski doseljenici, ubili 122 Palestinca na Zapadnoj obali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading